İkisi arasından hangisini önerirsin?Alınır. Alternatif;
Trust GXT 840 Myra TR Gaming Klavye
Trust GXT 840 Myra TR Gaming Klavye en cazip fiyat ile idefix'te. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.idefix.com
Böyle "ışıqlı mışıqlı" olsun diyorsan Dyaus'u, makro tuşları olsun, ışığı olsun diyorsan Trust olanı öneririm. İnternette videoları var.İkisi arasından hangisini önerirsin?
Aslında ışık olayını pek takmıyorum. Yazı yazarken rahat hissetmek istiyorum. Bir hafta önce GXT 890 kullandım. Yazı yazarken çok rahatsız ediyordu bu mekanik klavye. Şuan Logitech K360 kullanıyorum ve yazı yazmak gerçekten rahat. Buna benzer sağlam ve ucuz yollu bir klavye arıyorum.Böyle "ışıqlı mışıqlı" olsun diyorsan Dyaus'u, makro tuşları olsun, ışığı olsun diyorsan Trust olanı.
Videolara baktığım zaman her ikisi de yumuşak gözüküyor. Bana daha çok Redragon yumuşak gözüktü.
Videolara baktığım zaman her ikisi de yumuşak gözüküyor. Bana daha çok Redragon yumuşak gözüktü.
Klavye indirimde şu an. 129 TL'ye satılıyor. Normalde 180 TL. 30 liralık klavye olsa Everest önerirdik.Biraz pahalı gibi geldi hocam bana 30 liralık klavyeye multimedya tuşu ekleyip 50 lira koymuşlar üstüne, yerinizde olsam Redragon'u tercih ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.