Elektronik Redragon K512 509TL!

Kiznaiver

Kilopat
Makaleler
1
Yer
whitechapel
Daha fazla  

Tek sıkıntısı space tuşu rahatsız edici bir ses çıkarabiliyor. Onun dışında bu fiyata alınacak bir klavye.

Bu fiyata güzel bir klavye. Bir tek bilek desteğindeki Redragon yazısı kötü göründü gözüme almayı düşünüyorum aslında. Sürücüsü vs. var mıdır hocam?

Ben bir klavye almayı düşünüyorum da. Sizce bunu değerlendirmek mi mantıklı yoksa k552 almak mı daha mantıklı?

Bu fiyata membran alınmaz diyeceğim ama apex 3, k55 pro, ornata v3 VS marka klavyeler bile 1200-1300 olmuş... G213 bile 900TL...

Alternatif olarak ikinci ele yönelebilirsiniz. Ben K553 satıyorum ilgilenirseniz.

konudan bağımsız ama soylemeden geçemeyceğim

2003 yılında aldığım bir masa-üstü vardı, geçenlerde klavyesini buldum bir yerlere atmışım
marka falan yok tabi ama mekanik klavyenin kralıymış. tuşlar sararmamış olsa 1000 tl

bu arada kendim de redragon kullanıyorum hali hazırda
rainbow özellikli bir klavye almayın aldırmayın, gece mavi tuşlar görünmüyor

2003 yılında aldığım bir masa-üstü vardı, geçenlerde klavyesini buldum bir yerlere atmışım
marka falan yok tabi ama mekanik klavyenin kralıymış. tuşlar sararmamış olsa 1000 tl
Modeli nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…