Redragon K512 Shiva mı Cynosa Lite mı alınmalı?

Makaleler
34
Yer
İstanbul
Bu iki klavye arasında kaldım, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Hocalarım tam boy klavye ihtiyacım var, ayrıca mekanik klavyelerin çıkardığı ses artık rahatsız etmeye başladı beni ve ev ahalisini, o yüzden mekanik tercih etmeyi planlamıyorum yine de teşekkürler . Büyük ihtimalle K512 tercih edeceğim RGB bolluğu var ve ek olarak ses testlerinde Cynosa Lite ile karşılaştırınca daha hoşuma giden bir ses çıkardığını gördüm.

Şu "Blue Switch ise alınmaz" algısını bırakmak lazım bence. Membran klavyeden biraz daha sesli ama başkalarının duyabileceği kadar değil.

Şu "Blue Switch ise alınmaz" algısını bırakmak lazım bence. Membran klavyeden biraz daha sesli ama başkalarının duyabileceği kadar değil.
Blue Switch kullanıyorum zaten şu an, alınmaz demiyorum bana uygun değil. Ses seviyeleri benzer dahil olsa hızlı yazınca Blue Switch'de ortaya çıkan o muazzam gürültü evdeki çoğu kişiye muazzam gelmiyor özellikle birisi uyurken hızlı yazdığımda . Odada tek başıma kalmıyorum, o yüzden sıkıntı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…