Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 24 Nisan 2022 #1 290 TL'ye alabiliyorum kaliteli ve RGB olması benim için, yeterli mekanik takıntım yok. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2022
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 24 Nisan 2022 #2 Redragon güzel markadır, mekanik bir şey lazımsa bu gayet iyi Switch olarak. Kullananlar memnun. Ben de almayı düşünüyorum. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com Outemu gaote blue var.
Redragon güzel markadır, mekanik bir şey lazımsa bu gayet iyi Switch olarak. Kullananlar memnun. Ben de almayı düşünüyorum. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com Outemu gaote blue var.
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #3 Bayağıdır kullanıyorum. Boşluk tuşunda bir yay sesi var, onun dışında belirgin bir kötü yönü yok. Bilek desteği gayet rahat, makro tuşları kullanışlı, RGB'si sabah bile güzel duruyor, modları da yeterli bence. Gayet güzel, alınır yani.
Bayağıdır kullanıyorum. Boşluk tuşunda bir yay sesi var, onun dışında belirgin bir kötü yönü yok. Bilek desteği gayet rahat, makro tuşları kullanışlı, RGB'si sabah bile güzel duruyor, modları da yeterli bence. Gayet güzel, alınır yani.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #4 Alfha13 dedi: Bayağıdır kullanıyorum. Boşluk tuşunda bir yay sesi var, onun dışında belirgin bir kötü yönü yok. Bilek desteği gayet rahat, makro tuşları kullanışlı, RGB'si sabah bile güzel duruyor, modları da yeterli bence. Gayet güzel, alınır yani. Genişletmek için tıkla... O telin keycap ve gövde ile temas ettiği yerleri bantlarsanız ses azalabilir.
Alfha13 dedi: Bayağıdır kullanıyorum. Boşluk tuşunda bir yay sesi var, onun dışında belirgin bir kötü yönü yok. Bilek desteği gayet rahat, makro tuşları kullanışlı, RGB'si sabah bile güzel duruyor, modları da yeterli bence. Gayet güzel, alınır yani. Genişletmek için tıkla... O telin keycap ve gövde ile temas ettiği yerleri bantlarsanız ses azalabilir.
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #5 Rexie dedi: O telin keycap ve gövde ile temas ettiği yerleri bantlarsanız ses azalabilir. Genişletmek için tıkla... Gerek yok, hızlı yazı yazarken anlık bir gaza getiriyor
Rexie dedi: O telin keycap ve gövde ile temas ettiği yerleri bantlarsanız ses azalabilir. Genişletmek için tıkla... Gerek yok, hızlı yazı yazarken anlık bir gaza getiriyor