Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 27 Nisan 2022 #21 Rezerve6 dedi: Çok rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz. Ediyorsa değişim isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Video atacağım birazdan bir kontrol ederseniz sevinirim. @Rezerve6 Bir de klavyeyi kutusundan cikarinca jelatine falan rastlamadım, sanırsam kargodan da gelirken kutuda ufak bir yırtılma oluşmuş çok dert etmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri IMG_20220427_220606.jpg 110,6 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 27 Nisan 2022
Rezerve6 dedi: Çok rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz. Ediyorsa değişim isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Video atacağım birazdan bir kontrol ederseniz sevinirim. @Rezerve6 Bir de klavyeyi kutusundan cikarinca jelatine falan rastlamadım, sanırsam kargodan da gelirken kutuda ufak bir yırtılma oluşmuş çok dert etmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rezerve6 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 12 Çözümler 30 Yer Kajaani Daha fazla Sistem Özellikleri R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850 Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #22 Nevzat Özkan dedi: Video atacağım birazdan bir kontrol ederseniz sevinirim. @Rezerve6 Bir de klavyeyi kutusundan cikarinca jelatine falan rastlamadım sanırsam kargodan gelirken kutuda ufak bir yırtılma oluşmuş çok dert etmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Normal hocam. Hayırlı olsun tekrardan.
Nevzat Özkan dedi: Video atacağım birazdan bir kontrol ederseniz sevinirim. @Rezerve6 Bir de klavyeyi kutusundan cikarinca jelatine falan rastlamadım sanırsam kargodan gelirken kutuda ufak bir yırtılma oluşmuş çok dert etmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Normal hocam. Hayırlı olsun tekrardan.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 27 Nisan 2022 #23 Rezerve6 dedi: Normal hocam. Hayırlı olsun tekrardan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hayırlı ramazanlar.
Rezerve6 dedi: Normal hocam. Hayırlı olsun tekrardan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hayırlı ramazanlar.