Merhaba, 1000₺ civarı bütçe ile klavye alacağım. Yurt dışından almayacağım. Bu bütçeye başlıkta belirttiğim klavye alınır mı? Yurt dışı olmaması lazım ve tercihen %60 olmayan başka klavye önerilerinizi bekliyorum.
Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alınır mı? Alınmaz mı kimsenin fikri yok mu?
Hocam dediğim 2 özelliğe de uymuyor ama RK61'i düşünebilirim.
rk61 türkiye ve %60Hocam dediğim 2 özelliğe de uymuyor ama RK61'i düşünebilirim.
%60 istemiyorum ve klavyenin teslimi 9 Ağustos diyor, çok uzun süre.rk61 türkiye ve %60
%60 istemiyorum ve klavyenin teslimi 9 Ağustos diyor, çok uzun süre.
Full aramıyorum zaten %60 olmaması tercihimdir. Fiyat olarak da biraz daha üste çıkabilirim ama yurt dışı alamam.O fiyata Full mekanik bulamazsın anca yurt dışı membran alabilirsin ya da James Donkey 619s. Başka ihtimal yok.
Full aramıyorum zaten %60 olmaması tercihimdir. Fiyat olarak da biraz daha üste çıkabilirim ama yurt dışı alamam.
James Donkey 619s güzel klavyedir 3 yıl kullandım sıkıldıktan sonra parçaladım kaliteli klavye üst gövde Full kalın metal.
Bu Ajazz, E-YOOSO gibi markalar yurt içinde hiç satılmıyor mu? Satılıyorsa onlardan ne önerirsiniz, bütçeyi biraz arttırabilirim gerekirse.
Bu Ajazz, E-YOOSO gibi markalar yurt içinde hiç satılmıyor mu? Satılıyorsa onlardan ne önerirsiniz, bütçeyi biraz arttırabilirim gerekirse.