Redragon K530 Pro alınır mı?

mamii3456

Centipat
Daha fazla  
1500-2000 TL arası bir fiyat bandında red veya brown bir switch arıyordum. Normalde Redragon K617 Fizz düşünüyordum, bunu da önerenler oldu ama K530 Pro daha iyi gibi geldi. Bu klavye alınır mı?

1500-2000 TL arası bir fiyat bandında red veya brown bir switch arıyordum. Normalde Redragon K617 Fizz düşünüyordum, bunu da önerenler oldu ama K530 Pro daha iyi gibi geldi. Bu klavye alınır mı?

Bizzat kullanıyorum ama alınmaz, fiyatına göre kalitesiz.
IMG_5428.jpeg

Hocam peki Redragon K530 Pro'yu neden önermediniz fiyatı yüzünden mi yoksa kronik sorunu falan mı var tuş temassızlığı vs.
Kalitesiz malzemeler. Kalitesiz switch ve şişirilmiş fiyat hocam. Royal Kludge sizin için çok çok daha iyi emin olun.

Hocam peki Redragon K530 Pro'yu neden önermediniz fiyatı yüzünden mi yoksa kronik sorunu falan mı var tuş temassızlığı vs.

Bende aldım sonra boyuta alışamadığım için iade ettim. Çok kötü değil ama o dönem diğer klavyeler bu kadar piyasada yoktu. Royal Kludge o fiyatıyla çok daha iyi.

K530 da bir sorun Türkçe klavye geldi evet ama misal tuşlara makro yapmak istediğimde programına Türkçe destek yapılmadığı için bazı tuşları program tanımıyordu. Öyle kalıyorsun tuş boş yani işlevsiz gibi. Kısacası sonradan Türkçeleştirilmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı