Redragon K530 vs Razer Black Widov v3

Mustos

Hectopat
Daha fazla  
Yahu arkadaşlar ben kafayı yiyeceğim gerçekten. Şimdi ben Redragon K530 red Switch klavye ve Razer Black Widow V3 TKL arasında kaldım. Red Switch bir klavye istiyorum ve K530 her istediğim şeyi karşılıyor fakat ekipmanlarımın neredeyse hepsi Razer ve ben buna da takıntılıyım. Ondan Razer istiyorum. Bir yandan özellikleri neredeyse aynı sadece Switch'ler farklı benim gözümde. Sizce hangisi? Net bir karara varmak istiyorum artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu arkadaşlar ben kafayı yiyeceğim gerçekten. Şimdi ben Redragon K530 red Switch klavye ve Razer Black Widow V3 TKL arasında kaldım. Red Switch bir klavye istiyorum ve K530 her istediğim şeyi karşılıyor fakat ekipmanlarımın neredeyse hepsi Razer ve ben buna da takıntılıyım. Ondan Razer istiyorum. Bir yandan özellikleri neredeyse aynı sadece Switch'ler farklı benim gözümde. Sizce hangisi? Net bir karara varmak istiyorum artık.
Ekosistem kuruyorsan razer dışında aldığın her marka gözüne batar. Razer tercih etmelisin.

Hocam bu klavyeler marka klavyeler. Eğer siz bir “marka” almak istiyorsanız ikisi de aynı ama klavye Switch'leri hakkında bilgi vereyim size. Redragon'daki red Switch FPS oyunları için ideal bir Switch'dir ve lineardir. Razer'ın kendi Green Switch'i ise clicky ve tactiledır. Hocam bu linear tactile clicky ne demek bilmiyorsanız açıklayayım. Bunlar Switch'in iç yapısındaki mekanizmaya göre isimleri linear Switch'e bastığınız an düz bir şekilde o komtu vermek için iner düz bir şekilde çıkar. Ama tactile ise siz bastığınızda bir his(geri tepkime gibi bir şey hocam bu yani tuşa bastığını hissettiriyor eğer öyle bir his almaktan rahatsız olursanız bence Razer almayın) verir bunu Blue Switch veya Green Switch'de anlayabilirsiniz. Hocam eğer bu klavyelere erişebiliyorsanız üstüne 300-400TL ekleyip Custom klavye yapabilirsiniz. Ama hocam size kalmış eğer ikisinden birisini alacağım diyorsanız ben Redragon derim hem yazı yazma rahatlığından olsun red Switch'in.

Herkese teşekkür ederim tekrardan mesajlarınızı okudum ve açıkçası Redragon almaya karar verdim diyebilirim tekrar teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı