Merhabalar, kenarda 350₺ param var. RGB olsa daha iyi olurdu diyerek araştırdım ve Aliexpress'te buldum ama, ilk olarak bu klavye iyi mi? Eğer iyi ise Aliexpress'ten almam sıkıntı olur mu?
Only US$46.99. Royal Kludge RK61 Mechanical Keyboard is a 61-key bluetooth 5.0 and wired dual mode RGB gaming keyboard. It features a compact design, durable construction, and customizable lighting effects. Get the perfect gaming experience with this mechanical keyboard!
GamePower Saber RGB TürkçeQ Blue Switch USB Mekanik Gaming Klavye en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! GamePower Saber RGB TürkçeQ Blue Switch USB Mekanik Gaming Klavye incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Aliexpresten 453 TL'ye gelen ürünün vergisi 38TL tuttu bugün teslim aldım. Bunun 8 TL'si sabit bildiğim kadarıyla. Yaklaşık hesaplamak açısından yardımcı olur sanırım ödenecek miktar için.
GamePower Saber RGB TürkçeQ Blue Switch USB Mekanik Gaming Klavye en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! GamePower Saber RGB TürkçeQ Blue Switch USB Mekanik Gaming Klavye incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!