Redragon K552 için Switch değişimi nasıl olur?

Brusss

Femtopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Yakın bir zaman önce Redragon K552 aldım dostlar. Switch'lerini değiştirmek istiyorum ama hangi Switch'lerin uyacağını bilmiyorum. Akko purple Switch var, acaba o olur mu? Kaç pinli Switch almam gerekir ve hangi Switch'lerin olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yakın bir zaman önce Redragon K552 aldım dostlar. Switch'lerini değiştirmek istiyorum ama hangi Switch'lerin uyacağını bilmiyorum. Akko purple Switch var, acaba o olur mu? Kaç pinli Switch almam gerekir ve hangi Switch'lerin olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kasanın mı Pcbnin mi berbatlığı bilmiyorum ama akkoları uyduramazsın. 3 pin gateron holy panda ya da princess switch olabilir aliexpressten.

İnce üç pinli switchler oluyor. Üç pinli switchlerin hepsi olmuyor. Outemu Brown veya silent white öneririm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240119_154958_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20240119_154958_trendyol.com.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı