Halil İbrahim Akça Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 Windows tuşuna basıyorum ve hiçbir şekilde çalışmıyor. Bozuldu mu bilmiyorum switch değiştirdim hala olmadı ne yapmam lazım? Klavyem Redragon k552.
Windows tuşuna basıyorum ve hiçbir şekilde çalışmıyor. Bozuldu mu bilmiyorum switch değiştirdim hala olmadı ne yapmam lazım? Klavyem Redragon k552.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.753 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 Halil İbrahim Akça dedi: Windows tuşuna basıyorum ve hiçbir şekilde çalışmıyor. Bozuldu mu bilmiyorum switch değiştirdim hala olmadı ne yapmam lazım? Klavyem Redragon k552. Genişletmek için tıkla... Windows kilidi açık mı? Genelde FN+Windows veya FN+F1 tuşuyla açılıp kapanır.
Halil İbrahim Akça dedi: Windows tuşuna basıyorum ve hiçbir şekilde çalışmıyor. Bozuldu mu bilmiyorum switch değiştirdim hala olmadı ne yapmam lazım? Klavyem Redragon k552. Genişletmek için tıkla... Windows kilidi açık mı? Genelde FN+Windows veya FN+F1 tuşuyla açılıp kapanır.
Halil İbrahim Akça Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #3 Rowaulf dedi: Windows kilidi açık mı? Genelde FN+Windows veya FN+F1 tuşuyla açılıp kapanır. Genişletmek için tıkla... hayır açık deil.
Rowaulf dedi: Windows kilidi açık mı? Genelde FN+Windows veya FN+F1 tuşuyla açılıp kapanır. Genişletmek için tıkla... hayır açık deil.