Redragon K552-KR kumara alınır mı?

memuli

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 700 TL kadar bütçem var Redragon K552 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Farklı klavye önerilerinizide bekliyorum. İyi günler.

2 senedir kullanıyorum hala memnun ediyor, yay sesi sorunu var ama alışırsınız.

Merhaba, yaklaşık 700 TL kadar bütçem var Redragon K552 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Farklı klavye önerilerinizide bekliyorum. İyi günler.
Kumara nedir?

Redragon klavyelerde yay, tuş ışığı sönme, parlaklığın az olması sorunları var. En azından benim yaşadıklarım ve okuduklarım bunlar. K568R Red kullanıyorum.

Redragon klavyelerde yay, tuş ışığı sönme, parlaklığın az olması sorunları var. En azından benim yaşadıklarım ve okuduklarım bunlar. K568r red kullanıyorum.
Tuş ışığı sönme olayını yaşamadım, yay sesine gelirsek ilk başlarda rahatsız ediyordu sonra gelmemeye başladı ya alıştım ya da düzeldi, zaten kulaklık taktığım için duymuyorum.

Tuş ışığı sönme olayını yaşamadım, yay sesine gelirsek ilk başlarda rahatsız ediyordu sonra gelmemeye başladı ya alıştım ya da düzeldi, zaten kulaklık taktığım için duymuyorum.
Bende kulaklık kullandığımdan duymuyorum ama kulaklığı çıkardığımda yay sesi belli oluyor. F, aşşağı ok ve sağ ok tuşları söndü klavyemde, ışık da tuşlara eşit şekilde dağıtılmıyor.

Bilmiyorum, bende öyle bi sıkıntı yok. Ne zamandır kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…