joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Selamlar. Yaklaşık 350 TL bütçem var. Bu bütçede bu klavyeyi buldum ve çok beğendim klavyeyi. Sizce bu klavye alınır mı? Başka önerileriniz varsa onları da gönderirseniz sevinirim. Mekanik ve red switch olması tercihim.
Selamlar. Yaklaşık 350 TL bütçem var. Bu bütçede bu klavyeyi buldum ve çok beğendim klavyeyi. Sizce bu klavye alınır mı? Başka önerileriniz varsa onları da gönderirseniz sevinirim. Mekanik ve red switch olması tercihim.
N nExann Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 509 Çözümler 5 28 Aralık 2020 #2 Kesinlikle alınır. Eğer rainbow sevmiyorsanız. QP'ye RGB olan modeli gelecek diye duymuştum ama emin değilim.
Kesinlikle alınır. Eğer rainbow sevmiyorsanız. QP'ye RGB olan modeli gelecek diye duymuştum ama emin değilim.
Kaan149 Kilopat Katılım 27 Nisan 2015 Mesajlar 200 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #3 nExann dedi: Kesinlikle alınır. Eğer Rainbow sevmiyorsanız. Qp'ye RGB olan modeli gelecek diye duymuştum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam klavyeye Sinerji'den baktığımda aynı üründe hem Rainbow hem RGB yazıyor bu ne demek tam olarak? Rainbow ve RGB farkı nedir?
nExann dedi: Kesinlikle alınır. Eğer Rainbow sevmiyorsanız. Qp'ye RGB olan modeli gelecek diye duymuştum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam klavyeye Sinerji'den baktığımda aynı üründe hem Rainbow hem RGB yazıyor bu ne demek tam olarak? Rainbow ve RGB farkı nedir?
N nExann Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 509 Çözümler 5 28 Aralık 2020 #4 Ürüne giderseniz fotoğrafında görürsünüz. Rainbow demek, renkleri değişteremezsiniz. Fakat RGB'de her tuşu ayrı ayrı renklendirebiliyorsunuz. Kaan149 dedi: Hocam klavyeye Sinerji'den baktığımda aynı üründe hem Rainbow hem RGB yazıyor bu ne demek tam olarak? Rainbow ve RGB farkı nedir? Genişletmek için tıkla...
Ürüne giderseniz fotoğrafında görürsünüz. Rainbow demek, renkleri değişteremezsiniz. Fakat RGB'de her tuşu ayrı ayrı renklendirebiliyorsunuz. Kaan149 dedi: Hocam klavyeye Sinerji'den baktığımda aynı üründe hem Rainbow hem RGB yazıyor bu ne demek tam olarak? Rainbow ve RGB farkı nedir? Genişletmek için tıkla...