O klavye sadece Outemu ve Akko CS switchler ile uyumlu.Merhaba, klavyenin Switch'lerini Green'ya da blue ile değiştirmeyi düşünüyorum. Tam olarak ülkemizde satıcı bulamadım. Switch fiyatlarını bilmediğim için bütçe veremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Evet zor fakat, 1000-1500₺ civarında %60 green switch klavye var mı bilmiyorum. Özellikle klavyenin beyaz olması beni çekiyor o yüzden değiştirmek istiyorum.Türkiye'de zor biraz klavye toplamak ve Switch değiştirmek. Yurt dışı sitelerinden bulabilirsiniz ama yeni klavye fiyatına denk gelir.
O klavye sadece Outemu ve Akko CS switchler ile uyumlu.
![]()
Genel Markalar Akko Cs Lavender Purple Tactile Switch-3 Pin (45 Adet) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Akko Cs Lavender Purple Tactile Switch-3 Pin (45 Adet) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
AKKO Cs Matcha Green Linear Switch-3 Pin (45 Adet) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AKKO Cs Matcha Green Linear Switch-3 Pin (45 Adet) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Custom klavye topluluğunda bilinen bir marka. Switchlerin sesine videolardan bakabilirsin.Evet zor fakat, 1000-1500₺ civarında %60 green switch klavye var mı bilmiyorum. Özellikle klavyenin beyaz olması beni çekiyor o yüzden değiştirmek istiyorum.
Bu ürünler, bildiğimiz green ve purple gibi mi ses çıkarıyor? Bu markayı daha önce duymadım.
Custom klavye topluluğunda bilinen bir marka. Switch'lerin sesine videolardan bakabilirsin.
Maalesef öyle ama klavyeye başka switch takamıyorsunuz.Türkiye'de toplasan 100 kişi anca olduğundan pek bilinmiyor maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.