Redragon K552 kumara için Switch önerisi

akgün

Kilopat
Daha fazla  
Klavyem için Switch almak istiyorum. Çoğu tuş bozuldu hangi tür Switch'leri nereden alabilirim? Red ya da blue olması önemli değil sağlam ve kaliteli olsa yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyem için Switch almak istiyorum. Çoğu tuş bozuldu hangi tür Switch'leri nereden alabilirim? Red ya da blue olması önemli değil sağlam ve kaliteli olsa yeter.
trendyolda filan akko marka switch var onlara bakabilirsin

Kaliteli midir hocam güvenilir mi?

Kaliteli midir hocam güvenilir mi?

Hocam bu klavye için bildiğim kadarıyla başka marka Switch olmuyor YouTube'dan Redragon Kumara K552 upgrade diye aratırsan klavyeyi güncelleyen kişileri görürsün bende yapmayı planlıyordum fakat yapmak için 2 kutu gerekiyor bu da 1200 TL yapıyor fazla geldi bana.

O zaman değmez hocam bende klavyeyi 600'e aldım bana da fazla gelir.

Öneri için sağ ol hocam klavye değiştirmeyi düşünüyor musun aklında bir model var mı?

Öneri için sağ ol hocam klavye değiştirmeyi düşünüyor musun aklında bir model var mı?
Adam gibi bir switch arıyorsan aliexpressten TTC switch falan bak ama çok pahalılardır yine. Hot swap olduğuna eminsin değil mi switch çıkarmayı denedin mi?

Adam gibi bir Switch arıyorsan AliExpress'ten ttc Switch falan bak ama çok pahalılardır yine. Hot swap olduğuna eminsin değil mi Switch çıkarmayı denedin mi?

Evet çıkartılabilir. Benim önerim: Amazon.com.tr ama pahalıya patlar. Önerim direkt klavye değiştirmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…