Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #1 Mevcut klavyem Gamepower Warlock Blue Switch ve 4 yıldır kullanıyorum. Bu klavyeyi 2.el satıp Redragon K552 kumara almayı düşünüyorum. Nasıldır sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2022
Mevcut klavyem Gamepower Warlock Blue Switch ve 4 yıldır kullanıyorum. Bu klavyeyi 2.el satıp Redragon K552 kumara almayı düşünüyorum. Nasıldır sizce?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #2 Fiyatına göre fena bir ürün değil. Bugün birkaç tane daha konu açılmıştı bu klavyeyle ilgili. İsterseniz onlara da bir göz atın derim. Redragon Kumara mekanik klavye nasıldır? Redragon Kumara mekanik klavyesi almak istiyorum. Almak istiyorum ancak pek inceleme videosu bulamadım. Sizin görüşleriniz nelerdir? www.technopat.net
Fiyatına göre fena bir ürün değil. Bugün birkaç tane daha konu açılmıştı bu klavyeyle ilgili. İsterseniz onlara da bir göz atın derim. Redragon Kumara mekanik klavye nasıldır? Redragon Kumara mekanik klavyesi almak istiyorum. Almak istiyorum ancak pek inceleme videosu bulamadım. Sizin görüşleriniz nelerdir? www.technopat.net
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 16 Mart 2022 #3 Hocam çok başarılı olmasa da benim bir incelemem var Redragon K552 Rainbow incelemesi ürünü hala kullanıyorum fakat yay sesi rahatsız edici eğer takıyorsanız öyle şeyleri önermem fakat başarılı.
Hocam çok başarılı olmasa da benim bir incelemem var Redragon K552 Rainbow incelemesi ürünü hala kullanıyorum fakat yay sesi rahatsız edici eğer takıyorsanız öyle şeyleri önermem fakat başarılı.