FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #11 1.5kamasilver dedi: Rainbow yazıyor linkte, Rainbow fakat renk modları var buradan izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aklımdaki soru acaba sadece bir renk yakabiliyor muyum acaba?
1.5kamasilver dedi: Rainbow yazıyor linkte, Rainbow fakat renk modları var buradan izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aklımdaki soru acaba sadece bir renk yakabiliyor muyum acaba?
1.5kamasilver Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 214 15 Ocak 2021 #12 FrostyDP dedi: Aklımdaki soru acaba sadece bir renk yakabiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır diye biliyorum hiç kullanmadım klavyeyi rainbow yazıyorsa sadece rainbow vardır.
FrostyDP dedi: Aklımdaki soru acaba sadece bir renk yakabiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır diye biliyorum hiç kullanmadım klavyeyi rainbow yazıyorsa sadece rainbow vardır.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 15 Ocak 2021 #13 FrostyDP dedi: REDRAGON K552 Kumara Red Switch Tkl Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL REDRAGON K552 Kumara Red Switch Tkl Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Rainbow diye geçen model bu. RGB farklı. Türkiye'ye gelmedi hiç RGB olan modeli Türkçe Q olarak.
FrostyDP dedi: REDRAGON K552 Kumara Red Switch Tkl Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL REDRAGON K552 Kumara Red Switch Tkl Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Rainbow diye geçen model bu. RGB farklı. Türkiye'ye gelmedi hiç RGB olan modeli Türkçe Q olarak.