Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 9 Haziran 2023 #11 YüzbaşıJohnPrice dedi: Bunu bilgisayara nasıl takacağız dönüştürücü mü lazım? Genişletmek için tıkla... Zaten dönüştürücü şeklinde. Klavyeye girişi USB-C, bilgisayara girişi USB 3.0. Resimde de gördüğünüz gibi.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Bunu bilgisayara nasıl takacağız dönüştürücü mü lazım? Genişletmek için tıkla... Zaten dönüştürücü şeklinde. Klavyeye girişi USB-C, bilgisayara girişi USB 3.0. Resimde de gördüğünüz gibi.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.115 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #12 Berkay Kiraz dedi: Zaten dönüştürücü şeklinde. Klavyeye girişi USB-C, bilgisayara girişi USB 3.0. Resimde de gördüğünüz gibi. Genişletmek için tıkla... Peki bunun ne gibi avantajı var?
Berkay Kiraz dedi: Zaten dönüştürücü şeklinde. Klavyeye girişi USB-C, bilgisayara girişi USB 3.0. Resimde de gördüğünüz gibi. Genişletmek için tıkla... Peki bunun ne gibi avantajı var?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.054 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #13 YüzbaşıJohnPrice dedi: Peki bunun ne gibi avantajı var? Genişletmek için tıkla... Kendi USB-C şarj kablonuz ile (varsa) çalıştırabilme imkanınız olabiliyor diye biliyorum hocam.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Peki bunun ne gibi avantajı var? Genişletmek için tıkla... Kendi USB-C şarj kablonuz ile (varsa) çalıştırabilme imkanınız olabiliyor diye biliyorum hocam.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 9 Haziran 2023 #14 YüzbaşıJohnPrice dedi: Peki bunun ne gibi avantajı var? Genişletmek için tıkla... Type-C, Type 3.0'a göre daha hızlıdır. Fakat dönüştürücü ile 3.0'a çevrildiği için çok hissetmezsiniz. Ve farklı çoğu elektronik cihazda kullanılabilmenin de önünü açıyor Type-C. Yani bir bakımdan daha faydalı.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Peki bunun ne gibi avantajı var? Genişletmek için tıkla... Type-C, Type 3.0'a göre daha hızlıdır. Fakat dönüştürücü ile 3.0'a çevrildiği için çok hissetmezsiniz. Ve farklı çoğu elektronik cihazda kullanılabilmenin de önünü açıyor Type-C. Yani bir bakımdan daha faydalı.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #15 YüzbaşıJohnPrice dedi: 50-60 euro mesajda belirttim zaten. Bunu bilgisayara nasıl takacağız dönüştürücü mü lazım? Genişletmek için tıkla... Klavye kaça geliyor onu soruyorum diğer mesajda belirttim.
YüzbaşıJohnPrice dedi: 50-60 euro mesajda belirttim zaten. Bunu bilgisayara nasıl takacağız dönüştürücü mü lazım? Genişletmek için tıkla... Klavye kaça geliyor onu soruyorum diğer mesajda belirttim.