When Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 291 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Merhabalar, ben bu tarz bir klavye modeli arıyorum; Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı alınır mı? Bütçe daha çıkar, önerilere açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
Merhabalar, ben bu tarz bir klavye modeli arıyorum; Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı alınır mı? Bütçe daha çıkar, önerilere açığım.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 2 Temmuz 2023 #2 When dedi: Bütçe daha çıkar, önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Direya DK61e.
RhiyX Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 638 Çözümler 1 2 Temmuz 2023 #3 When dedi: Merhabalar, ben bu tarz bir klavye modeli arıyorum; Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı alınır mı? Bütçe daha çıkar, önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Güzel klavye ama rainbow.
When dedi: Merhabalar, ben bu tarz bir klavye modeli arıyorum; Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı alınır mı? Bütçe daha çıkar, önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Güzel klavye ama rainbow.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 2 Temmuz 2023 #4 When dedi: Merhaba, ben bu tarz bir klavye modeli arıyorum; Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı alınır mı? Bütçe daha çıkar, önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar.
When dedi: Merhaba, ben bu tarz bir klavye modeli arıyorum; Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı alınır mı? Bütçe daha çıkar, önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar.
Arda Kuruçim Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 504 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #5 When dedi: Merhabalar, ben bu tarz bir klavye modeli arıyorum; Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı alınır mı? Bütçe daha çıkar, önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Hocam attığın linkte stok yok bilgin olsun. Ayrıca güzel klavyedir arkadaşımda kullanmıştım hissiyatı fena değil.
When dedi: Merhabalar, ben bu tarz bir klavye modeli arıyorum; Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı alınır mı? Bütçe daha çıkar, önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Hocam attığın linkte stok yok bilgin olsun. Ayrıca güzel klavyedir arkadaşımda kullanmıştım hissiyatı fena değil.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 2 Temmuz 2023 #6 K552 kullanıyorum. Güzel olmasına güzel ancak ben 650 TL'ye almıştım. Eğer çok pahalı olmuşsa bence daha iyi alternatifler çıkar.
K552 kullanıyorum. Güzel olmasına güzel ancak ben 650 TL'ye almıştım. Eğer çok pahalı olmuşsa bence daha iyi alternatifler çıkar.
Emoji_Pati Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 160 2 Temmuz 2023 #7 562410 dedi: Direya DK61e. Genişletmek için tıkla... Bana da dierya daha iyi gibi geliyor malzeme açısından. Bu modelini aşırı bilmem ama dierya güzeldir.
562410 dedi: Direya DK61e. Genişletmek için tıkla... Bana da dierya daha iyi gibi geliyor malzeme açısından. Bu modelini aşırı bilmem ama dierya güzeldir.
RhiyX Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 638 Çözümler 1 2 Temmuz 2023 #8 Redragon Dıerya'dan daha iyi markadır, ancak DK61E, kumaradan daha iyidir. Redragon'un iyi klavyeleri; Fizz, K530, K628 Pro gibi bakabilirsiniz.
Redragon Dıerya'dan daha iyi markadır, ancak DK61E, kumaradan daha iyidir. Redragon'un iyi klavyeleri; Fizz, K530, K628 Pro gibi bakabilirsiniz.
When Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 291 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #9 Slmbneymen dedi: Bütçe ne kadar. Genişletmek için tıkla... 1100 civarı. Benjamin the Ferel dedi: K552 kullanıyorum. Güzel olmasına güzel ancak ben 650 TL'ye almıştım. Eğer çok pahalı olmuşsa bence daha iyi alternatifler çıkar. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Amazon'da fiyat böyle hocam bu klavyeyi çok önerdiler fakat biraz daha bakacağım. Son düzenleme: 2 Temmuz 2023
Slmbneymen dedi: Bütçe ne kadar. Genişletmek için tıkla... 1100 civarı. Benjamin the Ferel dedi: K552 kullanıyorum. Güzel olmasına güzel ancak ben 650 TL'ye almıştım. Eğer çok pahalı olmuşsa bence daha iyi alternatifler çıkar. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Amazon'da fiyat böyle hocam bu klavyeyi çok önerdiler fakat biraz daha bakacağım.
Emoji_Pati Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 160 2 Temmuz 2023 #10 RhiyX dedi: Redragon Dıerya'dan daha iyi markadır, ancak DK61E, kumaradan daha iyidir. Redragon'un iyi klavyeleri; Fizz, K530, K628 Pro gibi bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dierya fiyat performans açısından güzel bir ürün. Redragon son zamanlarda aşırı zamlandı bana göre. Son düzenleme: 2 Temmuz 2023
RhiyX dedi: Redragon Dıerya'dan daha iyi markadır, ancak DK61E, kumaradan daha iyidir. Redragon'un iyi klavyeleri; Fizz, K530, K628 Pro gibi bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dierya fiyat performans açısından güzel bir ürün. Redragon son zamanlarda aşırı zamlandı bana göre.