S SrZiax Decapat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #1 Klavye daha bugün elime geçti ve yay sesi var. Sizce ne yapmalıyım? Alışmaya mı çalışmalıyım yoksa membran klavye mi alayım?
Klavye daha bugün elime geçti ve yay sesi var. Sizce ne yapmalıyım? Alışmaya mı çalışmalıyım yoksa membran klavye mi alayım?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #2 Kullandıkça azalır. Fazla bir yay sesi olmaması lazım K552'de. Mümkünse ses kaydı atabilir misiniz?
5 563575 Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 9 20 Aralık 2022 #3 Sana şöyle söyliyim, bende de aynı klavye var ilk aldığımda acayip takıyodum senin gibi, 1 ay'a o sesten eser kalmıyor alışıyorsun.
Sana şöyle söyliyim, bende de aynı klavye var ilk aldığımda acayip takıyodum senin gibi, 1 ay'a o sesten eser kalmıyor alışıyorsun.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 20 Aralık 2022 #4 SrZiax dedi: Klavye daha bugün elime geçti ve yay sesi var. Sizce ne yapmalıyım? Alışmaya mı çalışmalıyım yoksa membran klavye mi alayım? Genişletmek için tıkla... Ben şu an kullanıyorum çok güzel bir klavye. Yay sesi o kadar büyütülecek birşey değil bence
SrZiax dedi: Klavye daha bugün elime geçti ve yay sesi var. Sizce ne yapmalıyım? Alışmaya mı çalışmalıyım yoksa membran klavye mi alayım? Genişletmek için tıkla... Ben şu an kullanıyorum çok güzel bir klavye. Yay sesi o kadar büyütülecek birşey değil bence
S SrZiax Decapat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #5 Kiznaiver dedi: Kullandıkça azalır. Fazla bir yay sesi olmaması lazım K552'de. Mümkünse ses kaydı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet çok fazla yok ama sadece biraz sert bassam bile hafif ses geliyor (kulaklık yokken). Bence iade etmemeliyim bayağı iyi klavye diyorlar...
Kiznaiver dedi: Kullandıkça azalır. Fazla bir yay sesi olmaması lazım K552'de. Mümkünse ses kaydı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet çok fazla yok ama sadece biraz sert bassam bile hafif ses geliyor (kulaklık yokken). Bence iade etmemeliyim bayağı iyi klavye diyorlar...
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #6 SrZiax dedi: Evet çok fazla yok ama sadece biraz sert bassam bile hafif ses geliyor (kulaklık yokken). Bence iade etmemeliyim bayağı iyi klavye diyorlar... Genişletmek için tıkla... 1000TL üstüne çıkmadıkça en mantıklı klavye. İade etmenize gerek yok diye düşünüyorum öyle diyorsanız.
SrZiax dedi: Evet çok fazla yok ama sadece biraz sert bassam bile hafif ses geliyor (kulaklık yokken). Bence iade etmemeliyim bayağı iyi klavye diyorlar... Genişletmek için tıkla... 1000TL üstüne çıkmadıkça en mantıklı klavye. İade etmenize gerek yok diye düşünüyorum öyle diyorsanız.
B bkryldzi5 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #7 SrZiax dedi: Klavye daha bugün elime geçti ve yay sesi var. Sizce ne yapmalıyım? Alışmaya mı çalışmalıyım yoksa membran klavye mi alayım? Genişletmek için tıkla... Hocam lube yapabilirsiniz ben lube yapmistim 1 sene olacak şu an baska klavyelerle ilgileniyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SrZiax dedi: Klavye daha bugün elime geçti ve yay sesi var. Sizce ne yapmalıyım? Alışmaya mı çalışmalıyım yoksa membran klavye mi alayım? Genişletmek için tıkla... Hocam lube yapabilirsiniz ben lube yapmistim 1 sene olacak şu an baska klavyelerle ilgileniyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et