Redragon K552 nasıldır?

crossfpz

Centipat
Max 1000-1100 TL bütçem var. Bu klavye nasıldır? Redragon markasını hiç duymadım ama çok önerilmiş. Switch'lerinde bozulma olur mu? Ve bu bütçeye başka öneriniz varsa alabilirim.

K552 hot-swappable olduğu için switchlerde bozulma olsa bile ayrıyeten switch alıp veya klavyenin yanında yedek gelen switchlerle değiştirebilirsiniz. Eğer blue switch sorun olmayacaksa bu klavyeyi öneririm ben.

Redragon markası dandik değildir NVIDIA tarafında ekran kartı üretimi yapar kalitelidir yani klavyeside alıcıyı üzmez.

NVIDIA demişim özür dilerim AMD Radeon tarafında olacaktı.
Powercolor o birde NVIDIA'ya değil AMD'ye üretiyor
Konuya gelirsek kullanıyorum memnunum.

Öncelikle 1 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir hatası olmadı. Hala ilk günki gibi. Tek bir sorunu var eğer sert bir yüzeyde kullanırsanız az bir yay sesi geliyor. Kulaklıkla duyulmuyor zaten. Eğer altına serebileceğiniz mouse pad varsa tadından yenmez.

Mousepad pek farkettirmiyor az bişey azaltıyor.

Redragon markası dandik değildir NVIDIA tarafında ekran kartı üretimi yapar kalitelidir yani klavyeside alıcıyı üzmez.

NVIDIA demişim özür dilerim AMD Radeon tarafında olacaktı.

Kanka ne diyorsun sen ekran kartıyla klavye ne alaka bir de AMD'ye üretiyor.

Hocam ailemle yaşıyorum ve şu an Blue Switch kullanıyorum ve memnun değilim. Gece ve sabahları çok sıkıntı oluyor benim için. Fakat 1000 TL civarı red Switch öneriniz varsa tadından yenmez çünkü kaliteli bir klavye istiyorum ve bu yüzden bütçemin hepsini harcamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…