E Emirhan350 Femtopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Size bir link atıyorum. Bu klavye RGB mi yoksa Rainbow mu? Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2021
Size bir link atıyorum. Bu klavye RGB mi yoksa Rainbow mu? Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye
B BeratCawres Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #2 Emirhan350 dedi: Size bir link atıyorum. Bu klavye RGB mi yoksa Rainbow mu? Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye Genişletmek için tıkla... Rainbow'da renk değiştirilmez RGB'de ise renk seçenekleri mevcuttur.
Emirhan350 dedi: Size bir link atıyorum. Bu klavye RGB mi yoksa Rainbow mu? Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye Genişletmek için tıkla... Rainbow'da renk değiştirilmez RGB'de ise renk seçenekleri mevcuttur.
E Emirhan350 Femtopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 BeratCawres dedi: Rainbow'da renk değiştirilmez RGB'de ise renk seçenekleri mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Bende rgb ariyorum bulamiyorum bana link atarmisin rgb bulursan
BeratCawres dedi: Rainbow'da renk değiştirilmez RGB'de ise renk seçenekleri mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Bende rgb ariyorum bulamiyorum bana link atarmisin rgb bulursan
B BeratCawres Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #4 Emirhan350 dedi: Bende RGB ariyorum bulamiyorum bana link atar misin RGB bulursan. Genişletmek için tıkla... Zamanında son stoğundan RGB'sini almıştım şimdi stok durumundan haberim yok. Ama almadan önce buna dikkat et Numpad'i yok.
Emirhan350 dedi: Bende RGB ariyorum bulamiyorum bana link atar misin RGB bulursan. Genişletmek için tıkla... Zamanında son stoğundan RGB'sini almıştım şimdi stok durumundan haberim yok. Ama almadan önce buna dikkat et Numpad'i yok.