LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Kasım 2021 #1 Dostlar yeni aldığım Redragon K552 klavye bugün elime geçti, yanında ek olarak 4 adet Switch çıktı, ben bu Switch'leri nasıl takabilirim?
Dostlar yeni aldığım Redragon K552 klavye bugün elime geçti, yanında ek olarak 4 adet Switch çıktı, ben bu Switch'leri nasıl takabilirim?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.883 Makaleler 2 Çözümler 8 2 Kasım 2021 #2 Yedek olması gerek. Neden takmak istiyorsun ki?
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Kasım 2021 #3 GTX660M dedi: Yedek olması gerek. Neden takmak istiyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Diğer renk Switch'leri denemek istiyorum.
GTX660M dedi: Yedek olması gerek. Neden takmak istiyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Diğer renk Switch'leri denemek istiyorum.
4 444635 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.976 Makaleler 3 Çözümler 14 2 Kasım 2021 #4 Şu videoda gösteriyor, böyle bir alet geldiyse gösterildiği gibi sök anahtarları: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videoda gösteriyor, böyle bir alet geldiyse gösterildiği gibi sök anahtarları: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Kasım 2021 #5 444635 dedi: Şu videoda gösteriyor, böyle bir alet geldiyse gösterildiği gibi sök anahtarları: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Space tuşuna ne kadar asılırsam aşılayıp çıkmıyor, korkuyorum bi yandan kırılır diye.
444635 dedi: Şu videoda gösteriyor, böyle bir alet geldiyse gösterildiği gibi sök anahtarları: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Space tuşuna ne kadar asılırsam aşılayıp çıkmıyor, korkuyorum bi yandan kırılır diye.