Redragon K552 vs Aula F75

Rigeliuss

Decapat
Daha fazla  
Meslek
CBÜ Mekatronik Mühendisi
Arkadaşlar merhaba, geçen günlerde klavyem bozuldu ve yeni bir tane alma arayışına girdim. Sizce Redragon K552 mi yoksa Temu üzerinden F75 almak mı daha mantıklı olur? 1500'e kadar başka bir tavsiyeniz olursa da aşağıda belirtirseniz sevinirim. Genelde MOBA ve RPG oynuyorum FPS'de kullanmayacağım.

AULA çok daha iyi.

Eğer Türkiye'den gelmesini istiyorsan K617 Fizz. Ama beklerim benim için sorun çıkmaz diyorsan AULA F75. Temu'dan siparişini yaptıktan sonra VPN açmayın hocam. Nedenini açınca görürsünüz :d

Eğer Türkiye'den gelmesini istiyorsan K617 Fizz. Ama beklerim benim için sorun çıkmaz diyorsan AULA F75. Temu'dan siparişini yaptıktan sonra VPN açmayın hocam. Nedenini açınca görürsünüz :d
Neden hocam merak ettim doğrusu.

Neden hocam merak ettim doğrusu.
Hocam telefondan Discord'a girmek için açtım VPN'i, Temu'dan siparişim olduğunu unuttum. 2 saat geçti Temu'ya girdim "olağandışı etkinlik sebebiyle paranız iade edildi" yanıtını aldım. Bu yüzden dikkatli olmak gerekiyor.

Hocam sipariş iptalinin vpn le bir ilgisi yok gibi geldi bana olsa bile ilk defa sizden duydum müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiniz mi bu konuyla alakalı.

Hocam sipariş iptalinin vpn le bir ilgisi yok gibi geldi bana olsa bile ilk defa sizden duydum müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiniz mi bu konuyla alakalı.
Geçtim hocam anormal bir ödeme aktivitesi tespit etmişler. Aslında doğru VPN ile bir alakası olmayabilir.

Onunla alakası yok ben VPN'den çıkmıyorum neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…