Azuha Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #1 Merhaba. Arada 100TL fark var, biri Rainbow diğeri RGB, kasalar biraz farklı. İkisi de RED Switch. Birinde hotswap Switch(K552) var, diğerinde yok. Bildiğim farklar bunlar. Bunlar dışında bir fark var mıdır? Hangisi alınmalıdır? Teşekkürler.
Merhaba. Arada 100TL fark var, biri Rainbow diğeri RGB, kasalar biraz farklı. İkisi de RED Switch. Birinde hotswap Switch(K552) var, diğerinde yok. Bildiğim farklar bunlar. Bunlar dışında bir fark var mıdır? Hangisi alınmalıdır? Teşekkürler.
MacaBeyi Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #2 RGB olanı tavsiye ediyorlar genelde.
Azuha Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #3 Ben de öyle düşündüm fakat K552 de dünyada en çok satılan modeli. Bir de Inventus'taki indirim(K568) bugün son diyor. Arada kaldım. Son düzenleme: 5 Ekim 2022
Ben de öyle düşündüm fakat K552 de dünyada en çok satılan modeli. Bir de Inventus'taki indirim(K568) bugün son diyor. Arada kaldım.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #4 Bu markanın aynı fiyata blue Switch yok mu? Bu sitede sadece Red var. REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr
Bu markanın aynı fiyata blue Switch yok mu? Bu sitede sadece Red var. REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr
Azuha Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #5 SwishTTT dedi: Bu markanın aynı fiyata blue Switch yok mu? Bu sitede sadece Red var. REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... Malesef. Blue Switch olanları başka sitelerde ve daha pahalı. Ben de Red Switch istiyorum zaten. https://www.hepsiburada.com/redragon-k568r-dark-avenger-rainbow-aydinlatmali-gaming-klavye-blue-switch-p-HBV00001763I3?magaza=gokkusagibilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.72.8 Bir de benim almak istediğim model RGB olanı. 40-50TL bir fark var Rainbow ile arasında. REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Son düzenleme: 5 Ekim 2022
SwishTTT dedi: Bu markanın aynı fiyata blue Switch yok mu? Bu sitede sadece Red var. REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... Malesef. Blue Switch olanları başka sitelerde ve daha pahalı. Ben de Red Switch istiyorum zaten. https://www.hepsiburada.com/redragon-k568r-dark-avenger-rainbow-aydinlatmali-gaming-klavye-blue-switch-p-HBV00001763I3?magaza=gokkusagibilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.72.8 Bir de benim almak istediğim model RGB olanı. 40-50TL bir fark var Rainbow ile arasında. REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr