Redragon K552 vs K617

ghostface1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bakın yaklaşık 2,5 saattir araştırıyorum ve bana en uygun bunları bulabildim. K617'nin yay sesi varmış fakat fazla bir sorun olmaz. Birisi klavye öneriyor, ona bakıyorsun beğeniyorsun, diyorlar ki "Alınmaz çöp."
Sonra öbürüne bakıyorsun yine aynı şey oluyor. 22 sekme oldu, gözümün sağında ve solunda klavyeler görmeye başladım, başka bir klavye önermeyin. Kullananlar görüşlerini yazarsa çok sevinirim. (Yurt dışından bir şey alamam.)

Son düzenleyen: Moderatör:
K617 Fizz yay sesi birazcık var evet ama çok fazla değil basarken duymuyorsunuz çoğunlukla.

Peki fiyatı 1300 TL yani değeir mi o paraya arkadaşlarım git 600 liraya al geç diyorlar ama ben uzun süre idare etsin beni istiyorum sizce 600 TL'ye dandik almak mantıklı mı?

Peki fiyatı 1300 TL yani değeir mi o paraya arkadaşlarım git 600 liraya al geç diyorlar ama ben uzun süre idare etsin beni istiyorum sizce 600 TL'ye dandik almak mantıklı mı?
Aktif olarak kullanıyorum hoş kalvye yaklaşık 9-10ay falan oldu. Kırılmadı yada bozulmadı. Teklediğinide görmedim. Ayrıca bantla modladım klavyeyi sesi biraz daha oturaklı oldu hoş şuanllık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…