P PorkelBrus123 Hectopat Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #1 Öncelikle selamlar. 1-2 hafta içerisinde Amazon'dan klavye sipariş edeceğim. 2 model arasında kaldım. 1. Model : Amazon.com: Redragon K552 KUMARA LED Backlit Mechanical Gaming Keyboard (Black): Computers & Accessories 2. Model : Amazon.com: Redragon K553 USAS LED Backlit Mechanical Gaming Keyboard (Black): Computers & Accessories Ürünler arasındaki fark sadece tasarımsal. Sizce hangi modeli neden tercih etmeliyim ? Şimdiden teşekkürler
Öncelikle selamlar. 1-2 hafta içerisinde Amazon'dan klavye sipariş edeceğim. 2 model arasında kaldım. 1. Model : Amazon.com: Redragon K552 KUMARA LED Backlit Mechanical Gaming Keyboard (Black): Computers & Accessories 2. Model : Amazon.com: Redragon K553 USAS LED Backlit Mechanical Gaming Keyboard (Black): Computers & Accessories Ürünler arasındaki fark sadece tasarımsal. Sizce hangi modeli neden tercih etmeliyim ? Şimdiden teşekkürler
Soniicc Hectopat Katılım 7 Nisan 2017 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #2 2.Model daha güzel duruyor bana kalırsa. Benimde almak isteğim bir klavye. Şimdiden hayırlı olsun.