M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 28 Temmuz 2021 #1 Klavyeyi aldığımdan beri uğraşıyorum. Onlarca site, forum gezdim. Her yazılımda aynı hatayı alıyorum. Format atmayı denedim. BIOS sıfırladım. Sürücüleri kaldırıp kurdum. Neredeyse her şeyi denedim ama açılmıyor.
Klavyeyi aldığımdan beri uğraşıyorum. Onlarca site, forum gezdim. Her yazılımda aynı hatayı alıyorum. Format atmayı denedim. BIOS sıfırladım. Sürücüleri kaldırıp kurdum. Neredeyse her şeyi denedim ama açılmıyor.
S sessiz0fke Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 525 28 Temmuz 2021 #2 Kumara'nın yazılımı çalışıyordu sanırım Usas'ta. Deneyin bir isterseniz. Artı 0 Eksi
KS KS M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 28 Temmuz 2021 #3 sessiz0fke dedi: Kumara'nın yazılımı çalışıyordu sanırım Usas'ta. Deneyin bir isterseniz. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim ama tekrar denerim. Artı 0 Eksi
sessiz0fke dedi: Kumara'nın yazılımı çalışıyordu sanırım Usas'ta. Deneyin bir isterseniz. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim ama tekrar denerim.