SayonaraV Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 https://www.hepsiburada.com/fsp-redragon-k565r-1-rudra-gokkusagi-arkadan-aydinlatmali-mekanik-gaming-klavye-pm-HB0000167T3D?gclsrc=aw.ds&ds_rl=1294343&gad_source=1 Ben markayı ilk defa gördüm. Herkes çok memnun, fiyatına göre iyi olduğu ve Rampage, Gamepower gibi kalitesiz olmadığı söyleniyor. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2024
https://www.hepsiburada.com/fsp-redragon-k565r-1-rudra-gokkusagi-arkadan-aydinlatmali-mekanik-gaming-klavye-pm-HB0000167T3D?gclsrc=aw.ds&ds_rl=1294343&gad_source=1 Ben markayı ilk defa gördüm. Herkes çok memnun, fiyatına göre iyi olduğu ve Rampage, Gamepower gibi kalitesiz olmadığı söyleniyor. Sizce alınır mı?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 17 Temmuz 2024 #2 SayonaraV dedi: https://www.hepsiburada.com/fsp-redragon-k565r-1-rudra-gokkusagi-arkadan-aydinlatmali-mekanik-gaming-klavye-pm-HB0000167T3D?gclsrc=aw.ds&ds_rl=1294343&gad_source=1 Ben markayı ilk defa gördüm. Herkes çok memnun, fiyatına göre iyi olduğu ve Rampage, Gamepower gibi kalitesiz olmadığı söyleniyor. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Marka evet diğerlerine göre iyi fakat bütçeye belki daha iyileri vardır. Bütçe ne kadar?
SayonaraV dedi: https://www.hepsiburada.com/fsp-redragon-k565r-1-rudra-gokkusagi-arkadan-aydinlatmali-mekanik-gaming-klavye-pm-HB0000167T3D?gclsrc=aw.ds&ds_rl=1294343&gad_source=1 Ben markayı ilk defa gördüm. Herkes çok memnun, fiyatına göre iyi olduğu ve Rampage, Gamepower gibi kalitesiz olmadığı söyleniyor. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Marka evet diğerlerine göre iyi fakat bütçeye belki daha iyileri vardır. Bütçe ne kadar?
SayonaraV Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 Monarch Leviathan dedi: Marka evet diğerlerine göre iyi fakat bütçeye belki daha iyileri vardır. Bütçe ne kadar? Genişletmek için tıkla... En fazla 1100₺. Malesef daha fazla çıkamıyorum.
Monarch Leviathan dedi: Marka evet diğerlerine göre iyi fakat bütçeye belki daha iyileri vardır. Bütçe ne kadar? Genişletmek için tıkla... En fazla 1100₺. Malesef daha fazla çıkamıyorum.
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 17 Temmuz 2024 #4 SayonaraV dedi: En fazla 1100₺. Malesef daha fazla çıkamıyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
SayonaraV dedi: En fazla 1100₺. Malesef daha fazla çıkamıyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 17 Temmuz 2024 #5 SayonaraV dedi: En fazla 1100₺. Malesef daha fazla çıkamıyorum. Genişletmek için tıkla... E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Belki bu ilginizi çekebebilir.
SayonaraV dedi: En fazla 1100₺. Malesef daha fazla çıkamıyorum. Genişletmek için tıkla... E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Belki bu ilginizi çekebebilir.
SayonaraV Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #6 714816 dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam klavyeyi pek beğenemedim. Ben kablolu istiyorum ve ayrıca tam boyut olursa daha iyi olur.
714816 dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam klavyeyi pek beğenemedim. Ben kablolu istiyorum ve ayrıca tam boyut olursa daha iyi olur.
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 17 Temmuz 2024 #7 SayonaraV dedi: Hocam klavyeyi pek beğenemedim. Ben kablolu istiyorum ve ayrıca tam boyut olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... O zaman @Monarch Leviathan hocamın attığı Z94'ü al ve keycaplerinmi beğenmezsen keycap'de önerebilirim.
SayonaraV dedi: Hocam klavyeyi pek beğenemedim. Ben kablolu istiyorum ve ayrıca tam boyut olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... O zaman @Monarch Leviathan hocamın attığı Z94'ü al ve keycaplerinmi beğenmezsen keycap'de önerebilirim.
SayonaraV Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #8 Monarch Leviathan dedi: E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Belki bu ilginizi çekebebilir. Genişletmek için tıkla... Sizce bu attığınız benim attığım 2 klavyeden daha mı iyi?
Monarch Leviathan dedi: E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Belki bu ilginizi çekebebilir. Genişletmek için tıkla... Sizce bu attığınız benim attığım 2 klavyeden daha mı iyi?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 17 Temmuz 2024 #9 SayonaraV dedi: Sizce bu attığınız benim attığım 2 klavyeden daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Evet. Renk seçmeyi unutmayın.
SayonaraV dedi: Sizce bu attığınız benim attığım 2 klavyeden daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Evet. Renk seçmeyi unutmayın.
SayonaraV Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #10 Monarch Leviathan dedi: Evet. Renk seçmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam bilemedim benim gönlüm Redragon'dan yanaydı aklımı karıştırdınız şimdi
Monarch Leviathan dedi: Evet. Renk seçmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam bilemedim benim gönlüm Redragon'dan yanaydı aklımı karıştırdınız şimdi