longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #11 550519 dedi: Anladım. Boşuna sinirlendim o zaman. Affet beni. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam, olur öyle şeyler. Ben de sizin neden sinirlendiğinizi anlamamıştım zaten.
550519 dedi: Anladım. Boşuna sinirlendim o zaman. Affet beni. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam, olur öyle şeyler. Ben de sizin neden sinirlendiğinizi anlamamıştım zaten.
LutherHere Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #12 eymnwastaken dedi: Bir klavye almak istiyorum. Bu klavye hakkında da güzel mesajlar gördüm buraya da sormak istedim. Sizce nasıl bir klavye? Genişletmek için tıkla... Ben aldım çok beğendim bence değer tam F/P
eymnwastaken dedi: Bir klavye almak istiyorum. Bu klavye hakkında da güzel mesajlar gördüm buraya da sormak istedim. Sizce nasıl bir klavye? Genişletmek için tıkla... Ben aldım çok beğendim bence değer tam F/P