CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım, sizce hangisi daha iyi veya aralarında göz görecek kadar fark var mı? Genel Markalar Fsp K565r-1 Rudra Gökkuşağı Arkadan Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Fsp K565r-1 Rudra Gökkuşağı Arkadan Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı REDRAGON K552 Kumara Red Switch Tkl Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ANGUSS dedi: Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi veya aralarında göz görecek kadar fark var mı? Genel Markalar Fsp K565r-1 Rudra Gökkuşağı Arkadan Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Fsp K565r-1 Rudra Gökkuşağı Arkadan Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı REDRAGON K552 Kumara Red Switch Tkl Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam yazmayı unutmuşum bir de bu klavye var başlığı değiştirebilirseniz sevinirim REDRAGON Vara K551 Blue Switch Rgb Türkçe Q Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları REDRAGON Vara K551 Blue Switch Rgb Türkçe Q Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Arkadaşlar düzenle yazısı çıkmıyor. Anlık olarak Redragon Vara ile Redragon K-552 Kumara arasında kaldım. Moderatörler uğraştırdıysam kusura bakmayın düzenlerseniz sevinirim hocam Son düzenleme: 2 Ocak 2023
Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım, sizce hangisi daha iyi veya aralarında göz görecek kadar fark var mı? Genel Markalar Fsp K565r-1 Rudra Gökkuşağı Arkadan Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Fsp K565r-1 Rudra Gökkuşağı Arkadan Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı REDRAGON K552 Kumara Red Switch Tkl Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ANGUSS dedi: Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi veya aralarında göz görecek kadar fark var mı? Genel Markalar Fsp K565r-1 Rudra Gökkuşağı Arkadan Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Fsp K565r-1 Rudra Gökkuşağı Arkadan Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı REDRAGON K552 Kumara Red Switch Tkl Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam yazmayı unutmuşum bir de bu klavye var başlığı değiştirebilirseniz sevinirim REDRAGON Vara K551 Blue Switch Rgb Türkçe Q Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları REDRAGON Vara K551 Blue Switch Rgb Türkçe Q Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Arkadaşlar düzenle yazısı çıkmıyor. Anlık olarak Redragon Vara ile Redragon K-552 Kumara arasında kaldım. Moderatörler uğraştırdıysam kusura bakmayın düzenlerseniz sevinirim hocam
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 25 Eylül 2023 #2 Merhaba hocam. Hangi ürünü tercih ettiniz?
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Eylül 2023 #3 Hocam K552 düşünüyrodum ynalış hatırlamıyorsam ama fiyatı çok artmıştı. Gamepower Ogre RGB almıştım ama almayın siz. Bazı tuşları bir çalışıyor bir çalışmıyor.
Hocam K552 düşünüyrodum ynalış hatırlamıyorsam ama fiyatı çok artmıştı. Gamepower Ogre RGB almıştım ama almayın siz. Bazı tuşları bir çalışıyor bir çalışmıyor.