General47 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Merhaba. Klavyem Redragon K568 Dark avenger klavye için Switch ve keycaps önerir misiniz? Pek anlamıyorum bu konuları uyumlu olur mu bilmiyorum.
Merhaba. Klavyem Redragon K568 Dark avenger klavye için Switch ve keycaps önerir misiniz? Pek anlamıyorum bu konuları uyumlu olur mu bilmiyorum.
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #2 O klavyede hotswap özelliği yok. Keycape de ihtiyaç yok aslinda ama çok istiyorsan HyperX keycap'lere bakabilirsin.
O klavyede hotswap özelliği yok. Keycape de ihtiyaç yok aslinda ama çok istiyorsan HyperX keycap'lere bakabilirsin.
General47 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #3 Neshter dedi: O klavyede hotswap özelliği yok. Keycape de ihtiyaç yok aslinda ama çok istiyorsan HyperX Keycap'lere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hotswap özellliği var hatta yanında tuş sökme aparatı ve Switch sökme aparatı ile geliyor bende çıkardım switchlerinden bir tanesini.
Neshter dedi: O klavyede hotswap özelliği yok. Keycape de ihtiyaç yok aslinda ama çok istiyorsan HyperX Keycap'lere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hotswap özellliği var hatta yanında tuş sökme aparatı ve Switch sökme aparatı ile geliyor bende çıkardım switchlerinden bir tanesini.
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #4 General47 dedi: Hotswap özellliği var hatta yanında tuş sökme aparatı ve Switch sökme aparatı ile geliyor bende çıkardım switchlerinden bir tanesini. Genişletmek için tıkla... Hocam switch ve keycap farkli şeyler.
General47 dedi: Hotswap özellliği var hatta yanında tuş sökme aparatı ve Switch sökme aparatı ile geliyor bende çıkardım switchlerinden bir tanesini. Genişletmek için tıkla... Hocam switch ve keycap farkli şeyler.
General47 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #5 Neshter dedi: Hocam Switch ve keycap farkli şeyler. Genişletmek için tıkla... Tamam biliyorum hocam o kadarını Switch'inde ne olduğunu biliyorum keycapinde öneri istedim sadece ve bu klavye hot swap.
Neshter dedi: Hocam Switch ve keycap farkli şeyler. Genişletmek için tıkla... Tamam biliyorum hocam o kadarını Switch'inde ne olduğunu biliyorum keycapinde öneri istedim sadece ve bu klavye hot swap.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.988 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #6 General47 dedi: Tamam biliyorum hocam o kadarını Switch'inde ne olduğunu biliyorum keycapinde öneri istedim sadece ve bu klavye hot swap. Genişletmek için tıkla... Hot swap ise Akko'nun Switch'lerine bak gateronlarinkiler güzel genelde bu 2 marka tercih ediliyor zaten Cherry MX uyumluysa Cherry MX al ama
General47 dedi: Tamam biliyorum hocam o kadarını Switch'inde ne olduğunu biliyorum keycapinde öneri istedim sadece ve bu klavye hot swap. Genişletmek için tıkla... Hot swap ise Akko'nun Switch'lerine bak gateronlarinkiler güzel genelde bu 2 marka tercih ediliyor zaten Cherry MX uyumluysa Cherry MX al ama