Redragon K568 vs HP Omen Encoder

Selejder

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yakın zamanda klavyem bozuldu. Bu yüzden yeni klavye arayışına girdim ve gözüme bu klavyeler takıldı. Her ikisi de Red Switch ve kablolu. K568 normal klavyelere göre daha kısa (benim için iyi bir şey) RGB'si de gayet yeterli bana ama öbür yandan da HP Omen'da Cherry MX var. Çok fazla Switch bilgim yok ama Cherry MX en iyisi diye biliyorum. Sizce hangisini almalıyım?

K568:
+Red switxh
+RGB gayet güzel
+Normal klavyeden daha kısa

HP Omen:
Red Switch Cherry MX

Kısalığı ve RGB'yi bir yana bırakıp HP Omen mı alayım yoksa Cherry MX Switch'leri bırakıp K568 mi?
K568
Hp Omen

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yakın zamanda klavyem bozuldu. Bu yüzden yeni klavye arayışına girdim ve gözüme bu klavyeler takıldı. Her ikisi de Red Switch ve kablolu. K568 normal klavyelere göre daha kısa (benim için iyi bir şey) RGB'si de gayet yeterli bana ama öbür yandan da HP Omen'da Cherry MX var. Çok fazla Switch bilgim yok ama Cherry MX en iyisi diye biliyorum. Sizce hangisini almalıyım?

K568:
+Red switxh
+RGB gayet güzel
+Normal klavyeden daha kısa

HP Omen:
Red Switch Cherry MX

Kısalığı ve RGB'yi bir yana bırakıp HP Omen mı alayım yoksa Cherry MX Switch'leri bırakıp K568 mi?
K568
Hp Omen
Ikisi arasindan Encoder fakat kucuk klavye seviyorsan https://www.amazon.com.tr/Dierya-DK...693498383&sprefix=dierya+dk61e,aps,159&sr=8-4 Prime ile 1100 civarina denk geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı