Redragon K568R Dark Avenger nasıldır?

Bütçe
800
Yay sesli diye söyleniyor bu klavye.

Her tuşundan yay sesi geliyor diyorlar. Eğer sorun olmazsa alabilirsiniz. Olur diyorsanız K565R-1 bakın.

Redragon her klavyesinde genellikle bu sorun var ve olmaya devam edecek. Yalıtımsız kasalar, kalitesiz marka basılmış switchler ya da outemu switchler. Ek olarak alüminyum kasa olduğu için sert bastığınızda daha çok yankılanacak bu ses çünkü yalıtıma dair hiçbir şey yok. Ek olarak K552 Kumara modelinde de var, çünkü switchler aynı ve kasa yapısı nereden baksan aynı. Bütçeyi arttırabilirsen (**sonradan okudum zaten almışsın**) önerilerim olabilir fakat bu fiyat bandında bu klavyeleri alacaksan bunların olduğunu bil, sonra iade isteme. Ayrıca kronik sorunlu genelde bazı tuşları basmıyor, basmamaya başlıyor haberin olsun.

Her tuşundan itinasız yay sesi verir. Eğer yay sesini sevmiyorsanız asla almamanız gereken bir klavye. Kendim bizzat deneyimledim ve rafa kaldırdım başka bir klavyeye geçtim. Ama şunu belirtmem gerekir ki yay sesi dışında güzel bir klavyedir.

Önerim Outemu Switch'ler tercih etmek yerine Gateron tercih etmenizdir. Cherry MX kullanan klavyeler, Gateron ve Outemu'ye göre daha pahalıdır. Orta halli bir şey alacaksanız Gateron'dan şaşmayın.

Son düzenleme:
Yani aldım ama iade süreci başlatabilirim.
Bana önerilerinizi link olarak atabilir misiniz bütçemi esnetebilirim.

Yani aldım ama iade süreci başlatabilirim.
Bana önerilerinizi link olarak atabilir misiniz bütçemi esnetebilirim.

Hocam bütçeniz ne kadar esner bilemem ama uzun süredir Mizar MZ60 kullanmaktayım. Çok memunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…