Yani numpad de olur %60 da yeterki uzun ömürlü sorun çıkartmayan f/p bir şey bulayım.
Maalesef bütçem en fazla 1000 olur daha kulaklık almadım onun içinde öneri alabilirim
Yani numpad de olur %60 da yeterki uzun ömürlü sorun çıkartmayan f/p bir şey bulayım.
Maalesef bütçem en fazla 1000 olur daha kulaklık almadım onun içinde öneri alabilirim
Bu klavyeyi kullanırken daha çok oyun oynamayı planlıyorum ca:go valorant tarzı bana ses konusunda yani bütçe yüzünden ona çok dikkat ederek almadım şuanki klavyeyi ama blue switch düşünmüyorum çok sesli oluyor iğneleyici bir sesi var genelde o tuşlarda ben daha tok bir ses istiyorum
Bu klavyeyi kullanırken daha çok oyun oynamayı planlıyorum ca: GO Valorant tarzı bana ses konusunda yani bütçe yüzünden ona çok dikkat ederek almadım şu anki klavyeyi ama Blue Switch düşünmüyorum çok sesli oluyor iğneleyici bir sesi var genelde o tuşlarda ben daha tok bir ses istiyorum.
%60 ben de kullanıyorum CS Valorant tarzında çok daha iyi oluyor emin olun, ek olarak Gateron Switch Blue Switch'i de mükemmeldir ama sessiz istiyorsanız size önerim red/black/brown/yellow V2 arasından birisi olur. Ama dediğim gibi basınca bastığınızı hissetmek ya da hiç hissetmek istemiyorsanız veya yazı yazarken de güzel çıksın diyorsanız sesi ona göre öneririm, bana tercihinizi söyleyin bu sebeple açıklayarak biraz daha.
%60 ben de kullanıyorum CS Valorant tarzında çok daha iyi oluyor emin olun, ek olarak Gateron Switch Blue Switch'i de mükemmeldir ama sessiz istiyorsanız size önerim red/black/brown/yellow V2 arasından birisi olur. Ama dediğim gibi basınca bastığınızı hissetmek ya da hiç hissetmek istemiyorsanız veya yazı yazarken de güzel çıksın diyorsanız sesi ona göre öneririm, bana tercihinizi söyleyin bu sebeple açıklayarak biraz daha.
Blue Switch istemiyorum diğer 4 Switch arasında ne fark var? Hangisi FPS için daha iyi? Bastığımda hissiyat olsun.
Sipriş ettiğim Redragon'u yarın iptal edebilirim ancak çünkü müşteri iletişim saati geçti.
Blue Switch istemiyorum diğer 4 Switch arasında ne fark var? Hangisi FPS için daha iyi? Bastığımda hissiyat olsun.
Sipriş ettiğim Redragon'u yarın iptal edebilirim ancak çünkü müşteri iletişim saati geçti.
Bastığını hissetmek istiyorsan Brown öneririm, geri bildirimi var. Diğerlerinin gramı da hafif fakat asla geri bildirim hissettirtmiyor. Gram farkları gibi farklar var, mesela siyah kırmızıdan daha ağır birkaç gram olarak bu sebeple red direkt içine girerken siyah 1 salise geç giriyor gibi diyebilirim sarıda da böyle.
Önerim brown olacaktır.
Bastığını hissetmek istiyorsan brown öneririm, geri bildirimi var. Diğerlerinin gramı da hafif fakat asla geri bildirim hissettirtmiyor. Gram farkları gibi farklar var, mesela siyah kırmızıdan daha ağır birkaç gram olarak bu sebeple red direkt içine girerken siyah 1 salise geç giriyor gibi diyebilirim sarıda da böyle.
Önerim brown olacaktır.