Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 565 Çözümler 2 27 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar hemen hemen fiyatı aynı klavye almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım? REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com
Arkadaşlar hemen hemen fiyatı aynı klavye almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım? REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.549 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 27 Mayıs 2022 #2 Ben boyutu için K568 taraftarıyım.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #3 Galax içinde F/P bandında diyorlar. Fakat bilinen markalara daha yatkınım. Redragon sıf markasından dolayı bile tercihim olur. Yine de ikisinin de aralarında artı eksiler mevcut. RGB, Rainbow ve bileklik desteği gibi farklılıklar mevcut.
Galax içinde F/P bandında diyorlar. Fakat bilinen markalara daha yatkınım. Redragon sıf markasından dolayı bile tercihim olur. Yine de ikisinin de aralarında artı eksiler mevcut. RGB, Rainbow ve bileklik desteği gibi farklılıklar mevcut.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #4 Redragon.