Redragon K580 VATA alınır mı?

Ben de geçen hafta Brahma Pro aldım, acayip şekilde yay sesi var tuşlarda. Yarın iade edeceğim. Kararsız kaldım açıkçası alıp almamak konusunda.
Ben yaşamadım ama Outemu Switchlerde genelde karşılaşılan bir durummuş bu, bana denk gelmedi şanslıyım sanırım. Ama kırmızı switch sipariş ettim umarım onlarda olmaz.

Ben yaşamadım ama Outemu Switchlerde genelde karşılaşılan bir durummuş bu, bana denk gelmedi şanslıyım sanırım. Ama kırmızı switch sipariş ettim umarım onlarda olmaz.
Bu klavyeden önce de Trust CADA kullanıyordum. Bir tuşta yay sesi vardı fazla kullanmadığım tuş ama onda da acayip şekilde tuş silinmesi yaşadım. Ücreti iade edildi. Muhtemelen K580 VATA alacağım.

Bu klavyeden önce de Trust CADA kullanıyordum. Bir tuşta yay sesi vardı fazla kullanmadığım tuş ama onda da acayip şekilde tuş silinmesi yaşadım. Ücreti iade edildi. Muhtemelen K580 VATA alacağım.
Hocam kendim brahma pro kullanıyorum ve kulağımı dayamadıkça yay sesi duymam mümkün değil diyebilirim. Yay sesinin duyulduğu tek kısım numlock ve numpaddeki - tuşu. İsterseniz değişim isteyin. Brahma PRO nun optik switch sesi kesinlikle Vata'nın Blue sesinden az olacaktır.

Sizin konunuzu görüp aldım zaten. Dediğim gibi aşırı derecede yay sesi vardı ve bilek desteği manyetiğinde sorun vardı tutmuyordu. Sizin konuya da yazmıştım görmemiştiniz sanırım mesajımı. İade için kargoya verdim bugün. Cherry MX bi klavye için bir iki hafta daha idare edeceğim sanırım.

Hocam çok zaman geçmiş ama selam. Redragon K580 almayı düşünüyorum. Şu an farklı bir klavye kullanıyormuşsun ama bu K580'de uzun tecrüben nasıldı, herhangi bir sorun çıkardı mı?

Hocam çok zaman geçmiş ama selam. Redragon K580 almayı düşünüyorum. Şu an farklı bir klavye kullanıyormuşsun ama bu K580'de uzun tecrüben nasıldı, herhangi bir sorun çıkardı mı?
Bir sorun yaşamadım, mavi anahtar sesi rahatsız etmiyorsa alabilirsiniz.

Dostum merhaba, red switch alınıp takılır mı? Alınır ise bu klavyeye uygun nerden alabilirim link paylaşabilir misin lütfen teşekkür ederim.
Merhaba, Sinerji aracılığıyla satın alabilirsin. Satış Linki
Red Switch alıp tabiiki takabilirsin, benim klavyem şu an o şekilde duruyor. Şu an klavye fiyatlarını pek bilmiyorum, toplam fiyata düzgün bir kırmızı anahtarlı klavye alabiliyorsan bence uğraşma derim.

Redragon K580 VATA RGB, almayı düşünüyorum ama red switch değil maalesef önereceğin red switch klavye var mıdır?

Bilek desteği de olursa çok iyi olur.

Redragon K580 VATA RGB, almayı düşünüyorum ama red switch değil maalesef önereceğin red switch klavye var mıdır?

Bilek desteği ve numlock da olursa çok iyi olur.

@hawkeyes Redragon Brahma Pro K586
numlocklu ve bilek destekli olarak bunu bulabildim blue switch ama yapacak bir şey yok artık nasıldır bu model bilgin varmı? Teşekkür ederim satış linki.

Son düzenleme:
Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook Şu an bu klavyeyi kullanıyorum, memnunum bir sıkıntısı da yok. Ayrıca bunun da anahtarlarını değiştirebiliyorsunuz. Bunu almanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…