E Emir Kostik Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 57 23 Ocak 2023 #21 hawkeyes dedi: Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook Şu an bu klavyeyi kullanıyorum, memnunum bir sıkıntısı da yok. Ayrıca bunun da anahtarlarını değiştirebiliyorsunuz. Bunu almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Gayet güzel gozukuyor ne zamandır kullanıyorsun?
hawkeyes dedi: Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook Şu an bu klavyeyi kullanıyorum, memnunum bir sıkıntısı da yok. Ayrıca bunun da anahtarlarını değiştirebiliyorsunuz. Bunu almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Gayet güzel gozukuyor ne zamandır kullanıyorsun?
hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #22 Emir Kostik dedi: Teşekkür ederim. Gayet güzel gozukuyor ne zamandır kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Temmuz ayından beri kullanıyorum, bir sorun çıkarmadı.
Emir Kostik dedi: Teşekkür ederim. Gayet güzel gozukuyor ne zamandır kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Temmuz ayından beri kullanıyorum, bir sorun çıkarmadı.
E Emir Kostik Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 57 23 Ocak 2023 #23 @hawkeyes yardımların için teşekkür ederim Pusatı alacağım.