Redragon K580 VATA alınır mı?

Rules1232

Decapat
Sizce bu klavye alınmalı mıdır? AliExpress' te 11.11 indiriminden dolayı fiyatı 296 TL' den 200 TL' ye düşüyor. Özelliklerine gelecek olursak, klavyenin kendisi full RGB aydınlatmaya sahip. Tüm tuşlarda Anti-Ghosting özelliği var. 5 adet makro tuşu mevcut. Yazılım desteği mevcut. Mavi (Outemu) switchlere sahip. Aynı zamanda değişebilir switch özelliğide var.
Ürünün linki için buraya tıklamanız yeterli.

Son düzenleme:
Türkiye değilse iş değişir biraz olduğun ülkeye göre fiyat uygunsa düşünebilir.
Kıbrıs' ta yaşıyorum. Türkiye deki gibi vergi yok burada şuanlık. Yani var ama okadar tuzlu değil .
Sirf hot swappable ozelligi yuzunden alinir. Kesinlikle alinmali.
Bende öyle düşündüm. Özellikle bozulduğu gibi kutu içinden çıkan switch ile değişebilirim.

Sirf hot swappable ozelligi yuzunden alinir. Kesinlikle alinmali.
Vergiler dediğiniz gibi çok değilse bu ve Kıbrıs'tan alacağınız klavyelerle fiyat farkı olmuyorsa bu ozellilik için bile alınır.

Aslında diğer mekanik klavyelerde de değişebiliyor ama bu SEMI-DIY diye geçiyor ve değiştirmesi kolay hatta bende böyle klavye alıp FPS oyunları için olan tuşları red switch alıp kalan tuşları brown switch yapmak güzel olurdu

Daha önce 1 kere mekanik klavye kullanma şansım oldu oda Corsair markaydı. Red switch ti kendisi ve açıkcası basıp basmadığımı pek anlamıyordum. Blue lar biraz sesli tabi sesi hoşuma gidiyor, aynı zamanda geri bildirim veriyormuş.

Red olayını kendim için söyledim O switch özelliği o zaten tekrar tekrar tuşlara basmak daha kolay olsun diye.

His ve sessiz istiyorsanız brown switch bakın.
Bir alternatif daha var. Motospeed CK95. Statik turkuaz aydınlatması var. Outemu blue switch e sahip. 27 tuşta Anti-Ghosting özelliği var. Fiyatı 160 TL. Redragon daha mantıklı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…