Redragon K586 Brahma switchi çıkmıyor

mir1423

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bende Redragon K586 Brahma klavye var. Gayet güzel ve kaliteli bir klavye fakat aldıktan sonra Red Switch'leri değiştirsem mi diye düşündüm ve çıkarmaya çalıştım. Bunun sonucunda Switch'lerin kesinlikle çıkmadığını fark ettim. Üründe "hotswap" yazıyor ve yorum yapan kişiler de hotswap olduğunu belirtmiş. Sorun tam olarak nedir acaba? Sıkıntı bende mi, yoksa ürünün hotswap olmama ihtimali var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20250509_011507.jpg
    IMG_20250509_011507.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250509_011905.jpg
    IMG_20250509_011905.jpg
    198,8 KB · Görüntüleme: 12
Arkadaşlar merhaba, bende Redragon K586 Brahma klavye var. Gayet güzel ve kaliteli bir klavye fakat aldıktan sonra Red Switch'leri değiştirsem mi diye düşündüm ve çıkarmaya çalıştım. Bunun sonucunda Switch'lerin kesinlikle çıkmadığını fark ettim. Üründe "hotswap" yazıyor ve yorum yapan kişiler de hotswap olduğunu belirtmiş. Sorun tam olarak nedir acaba? Sıkıntı bende mi, yoksa ürünün hotswap olmama ihtimali var mı?
Hocam giriş seviyesi hot swap klavyelerin soket ve pcb yüzünden switchleri zor çıkıyor. Ben de öyle bir durum yaşamıştım ve switchleri zor yoldan çıkardım. Çoğunun aparat ile tuttuğum kısımları kırıldı ama kullanıma bir etkisi yoktu, o yüzden sorun etmedim.

Tabi sen bu riski almadan önce aldığın yere bir sor derim, sonra böyle saçma sebepten garanti dışı kalmasın.

Hocam giriş seviyesi hot swap klavyelerin soket ve PCB yüzünden switchleri zor çıkıyor. Ben de öyle bir durum yaşamıştım ve switchleri zor yoldan çıkardım. Çoğunun aparat ile tuttuğum kısımları kırıldı ama kullanıma bir etkisi yoktu, o yüzden sorun etmedim.

Tabii sen bu riski almadan önce aldığın yere bir sor derim, sonra böyle saçma sebepten garanti dışı kalmasın.

Hocam peki dokunsal swich önerin var mıdır Ali expressten falan değil de yurt içi olan bir siteden.

Hocam peki dokunsal swich önerin var mıdır Ali expressten falan değil de yurt içi olan bir siteden.
Yurt içinden biraz bulmak zor hocam. Sadece gaming gende var diye biliyorum ve oradakiler de biraz pahalı olur.

Bir de ikinci el sitesinde sıfır olarak satan var.

Switch

Bir de şöyle bir durum var senin klavye sleeve socket diye biliyorum, pinleri böyle yani.

1746771530645.png

Pinleri böyle olan klavyelere her switch tam olarak uymuyor maalesef, biraz zımpara yapman gerekebilir.
Örnek olarak şu videoyu gösterebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O yüzden bence aliexpress gibi sitelere yönelmen daha iyi olur hocam, o kısımda da şunları önerebilirim.

En uygun fiyatlısı bu olur sanırım, bu fiyatın üstüne çıkacaksan önerim o ikinci el sitesinde satılan cream purple olanı al ama üst videodaki gibi biraz uğraşabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı