Redragon K586-PRO (Brahma Pro) alınır mı?

Pulficar

Hectopat
Daha fazla  
Dostlarım yakın zamanda bu klavye almayı düşünüyorum sizce nasıl?

Klavyenin özellikleri
-Outemu Optik Mavi Switch ( İzlediğim videolarda o kadar yüksek sese sahip değild)
-Bilek desteği
-Multimedya tuşları ve ses tekeri
-10 tane makro tuşu

Not: Görsellerde İngilizce klavye gözükmesine rağmen alan bazı kullanıcılar Ürün başlığında belirtildiği gibi TR Q üstelik büyük enter tuşu ile geliyormuş.

Kullananı varsa tavsiye eder mi?

Kendim 2 gün önce sipariş ettim hocam ya bu gün ya yarın elime ulaşacak. İnceleme konusuna beklerim. Ben şahsen tavsiye ederim ve iyidir. Ancak blue switchi ilk kez kullanacaksanız 3 4 ay sonra başınızı ağrıtabilir. Üstelik gece bilgisayara geçen +80wpm ile yazan veya ailenizle yaşayan biriyseniz sıkıntı olma ihtimali var. Alırken hepsini göze alın pişman olmayın. Benzer özelliklerde red switch bir klavye mevcut.

Kendi sitesinde Blue olarak geçiyor gerçekten Red switchmi öyleyse direk alacağım.

Outemu Blue Switch haricinde gayet dolu bir klavye ama ben olsam başka klavyeler bakardım.

İnceleme videolarında baktığım ve duyduğum gibi o kadar kafa yoracak bir sesi yok sanırım optik olmasından dolayı sesi diğer Blue Switch'lerden farklı.

Ürün elinize geldiğinde tekrar bu konunun altına görüşlernizi belirtir misiniz?

Ürün elinize geldiğinde tekrar bu konunun altına görüşlernizi belirtir misiniz?
İncelemesini yapacağım. Sizi de taglerim hocam.
Kendi sitesinde Blue olarak geçiyor gerçekten Red switchmi öyleyse direk alacağım.
İnceleme videolarında baktığım ve duyduğum gibi o kadar kafa yoracak bir sesi yok sanırım optik olmasından dolayı sesi diğer Blue Switch'lerden farklı.

Hocam özellikle incelediğiniz ürün K587 magic wand modelidir. Şahsen brahmanın incelemsini bulamadım kendim videolu olarak. Evet optik Switch'in sesi biraz daha az normal outemu Blue'ya göre. Daha çok Kailh BOX pale blue/navy arası bir sese sahip kendisi. Ayrıca K586'da plastik kapalı kasa olduğu için standart K587'den daha az ses gelecektir. Duruma göre PCB çıkarılıp kasayla arasına foam konulabilir. Özellik olarak dolu dolu bir klavye ve tek korkum stabilizörlerinin berbat durumda olması sanırım. Onun dışında memnun kalacağıma eminim. Yine de Corsair strafeimi bozduğum için bunu aldım ve çok büyük fark olur da kötü hisseder miyim bilemiyorum. Strafe ile olan 3 yıldan sonra Blue'nun sesini özledim diyebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…