ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar kablosuz bir klavye bakıyorum ve iki model arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Redragon tamamen plastik olduğu için önerilmiyor sizce olumsuz etkiler mi? Bütçem 1500TL civarı oluyor önerilerinizi bekliyorum. Amazon.com: Redragon K596 Wireless Mechanical Gaming Keyboard M686 Wireless Gaming Mouse Bundle: Computers & Accessories Buy Redragon K596 Wireless Mechanical Gaming Keyboard M686 Wireless Gaming Mouse Bundle: Gaming Keyboards - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases www.amazon.com Amazon.com: Corsair K63 Wireless Mechanical Gaming Keyboard, backlit Blue LED, Cherry MX Red - Quiet & Linear: Computers & Accessories Buy Corsair K63 Wireless Mechanical Gaming Keyboard, backlit Blue LED, Cherry MX Red - Quiet & Linear: Gaming Keyboards - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases www.amazon.com
Arkadaşlar kablosuz bir klavye bakıyorum ve iki model arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Redragon tamamen plastik olduğu için önerilmiyor sizce olumsuz etkiler mi? Bütçem 1500TL civarı oluyor önerilerinizi bekliyorum. Amazon.com: Redragon K596 Wireless Mechanical Gaming Keyboard M686 Wireless Gaming Mouse Bundle: Computers & Accessories Buy Redragon K596 Wireless Mechanical Gaming Keyboard M686 Wireless Gaming Mouse Bundle: Gaming Keyboards - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases www.amazon.com Amazon.com: Corsair K63 Wireless Mechanical Gaming Keyboard, backlit Blue LED, Cherry MX Red - Quiet & Linear: Computers & Accessories Buy Corsair K63 Wireless Mechanical Gaming Keyboard, backlit Blue LED, Cherry MX Red - Quiet & Linear: Gaming Keyboards - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases www.amazon.com