buğra akgül Femtopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 Redragon K616 Fizz Pro. Bu klavye alınır mı? Arkadaşlar, kablosuz klavye arayışındayım; bu bütçelere yakın farklı kablosuz klavye önerilerine açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2025
Redragon K616 Fizz Pro. Bu klavye alınır mı? Arkadaşlar, kablosuz klavye arayışındayım; bu bütçelere yakın farklı kablosuz klavye önerilerine açığım.
o6_shevchenko Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 813 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #2 buğra akgül dedi: Redragon K616 Fizz Pro. Bu klavye alınır mı? Arkadaşlar, kablosuz klavye arayışındayım; bu bütçelere yakın farklı kablosuz klavye önerilerine açığım. Genişletmek için tıkla... hocam bütçeyi esnetebilirseniz daha iyi alternatifler var örnek olarak AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye - idefix
buğra akgül dedi: Redragon K616 Fizz Pro. Bu klavye alınır mı? Arkadaşlar, kablosuz klavye arayışındayım; bu bütçelere yakın farklı kablosuz klavye önerilerine açığım. Genişletmek için tıkla... hocam bütçeyi esnetebilirseniz daha iyi alternatifler var örnek olarak AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye - idefix
samedxd Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 144 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #3 o6_shevchenko dedi: hocam bütçeyi esnetebilirseniz daha iyi alternatifler var örnek olarak AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye - idefix Genişletmek için tıkla... Fun60 Pro'yu almanızı öneririm
o6_shevchenko dedi: hocam bütçeyi esnetebilirseniz daha iyi alternatifler var örnek olarak AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye - idefix Genişletmek için tıkla... Fun60 Pro'yu almanızı öneririm
Yoneistaken Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.695 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #4 buğra akgül dedi: Redragon K616 Fizz Pro. Bu klavye alınır mı? Arkadaşlar, kablosuz klavye arayışındayım; bu bütçelere yakın farklı kablosuz klavye önerilerine açığım. Genişletmek için tıkla... Sakın alayım deme, alınmaz. Bütçe yükselmesse https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,743015284.html Yükselirse Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
buğra akgül dedi: Redragon K616 Fizz Pro. Bu klavye alınır mı? Arkadaşlar, kablosuz klavye arayışındayım; bu bütçelere yakın farklı kablosuz klavye önerilerine açığım. Genişletmek için tıkla... Sakın alayım deme, alınmaz. Bütçe yükselmesse https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,743015284.html Yükselirse Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
buğra akgül Femtopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #5 Hocam önerdiğiniz klavyeler güzel ama Türkçe baskılı istiyorum ben aşağıya yazdıklarım nasıldır Redragon K530 Pro Gamepower Eva 7
Hocam önerdiğiniz klavyeler güzel ama Türkçe baskılı istiyorum ben aşağıya yazdıklarım nasıldır Redragon K530 Pro Gamepower Eva 7
o6_shevchenko Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 813 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #6 buğra akgül dedi: Hocam önerdiğiniz klavyeler güzel ama Türkçe baskılı istiyorum ben aşağıya yazdıklarım nasıldır Redragon K530 Pro Gamepower Eva 7 Genişletmek için tıkla... Hep sıkıntılı klavyeler hocam illa Türkçe basım istiyorsan attığım Akko klavyeyi alıp Türkçe keycap takabilirsin
buğra akgül dedi: Hocam önerdiğiniz klavyeler güzel ama Türkçe baskılı istiyorum ben aşağıya yazdıklarım nasıldır Redragon K530 Pro Gamepower Eva 7 Genişletmek için tıkla... Hep sıkıntılı klavyeler hocam illa Türkçe basım istiyorsan attığım Akko klavyeyi alıp Türkçe keycap takabilirsin
buğra akgül Femtopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #7 o6_shevchenko dedi: Hep sıkıntılı klavyeler hocam illa Türkçe basım istiyorsan attığım Akko klavyeyi alıp Türkçe keycap takabilirsin Genişletmek için tıkla... Benim attıklarımdan ne gibi farkı var acaba hocam
o6_shevchenko dedi: Hep sıkıntılı klavyeler hocam illa Türkçe basım istiyorsan attığım Akko klavyeyi alıp Türkçe keycap takabilirsin Genişletmek için tıkla... Benim attıklarımdan ne gibi farkı var acaba hocam