Redronin Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #1 Redragon K617 alınır mı? Arkadaşlar sizce? Fiyatı ucuz görünüyordu özellikleri de iyi gözüküyor.
Vatan Ezer Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 705 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #2 Redronin dedi: Redragon K617 alınır mı? Arkadaşlar sizce? Fiyatı ucuz görünüyordu özellikleri de iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Redronin dedi: Redragon K617 alınır mı? Arkadaşlar sizce? Fiyatı ucuz görünüyordu özellikleri de iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 7 Kasım 2024 #3 K617 kullandım kötü bir yay sesi var. 3 pin hotswap, attığım 5pin. Kablosuzu var. Sesi çok hoş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K617 kullandım kötü bir yay sesi var. 3 pin hotswap, attığım 5pin. Kablosuzu var. Sesi çok hoş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.767 Makaleler 1 Çözümler 17 7 Kasım 2024 #4 Alınmaz. Kronik yay sesi sorunu var ve switchleri kalitesiz. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More bu fırsatı kaçırmayın derim.
Alınmaz. Kronik yay sesi sorunu var ve switchleri kalitesiz. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More bu fırsatı kaçırmayın derim.
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.338 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #5 K617 çok daha iyi şu an onun ile yazıyorum.
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 7 Kasım 2024 #6 nedensevilmedik dedi: K617 çok daha iyi şu an onun ile yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim önümde şuan hem K617 var hem F75. K617'ye 5 lira vermem valla F75'ten sonra.
nedensevilmedik dedi: K617 çok daha iyi şu an onun ile yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim önümde şuan hem K617 var hem F75. K617'ye 5 lira vermem valla F75'ten sonra.
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 735 Çözümler 8 Yer Istanbul 7 Kasım 2024 #7 Ben TRQ istediğim için bu modeli tercih ettim. Bu fiyata alınabilen en iyi TRQ klavye.
Redronin Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #8 indirimcanavari dedi: Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, İhtiyacınız Olan Her Åeyi Bulun. app.temu.com Şu an vergi dahil 950 liraya bu alınabiliyorken hayır alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dongle ile bağlanıyor değil mi?
indirimcanavari dedi: Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, İhtiyacınız Olan Her Åeyi Bulun. app.temu.com Şu an vergi dahil 950 liraya bu alınabiliyorken hayır alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dongle ile bağlanıyor değil mi?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 7 Kasım 2024 #9 Redronin dedi: Hocam dongle ile bağlanıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet; Dongle. Bluetooth ve kabloyla.
Redronin dedi: Hocam dongle ile bağlanıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet; Dongle. Bluetooth ve kabloyla.
Redronin Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #10 indirimcanavari dedi: Evet; dongle. Bluetooth ve kabloyla. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
indirimcanavari dedi: Evet; dongle. Bluetooth ve kabloyla. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.