Arkadaşlar yakın zamanda bir klavye almaya düşünüyorum, masamda fazla yer yok %60-%75 bir klavye istiyorum, bunun için de bütçeme en uygun Redragon K617 geldi, kullananlar bilgi verebilir mi alınır mı?
Arkadaşlar yakın zamanda bir klavye almaya düşünüyorum, masamda fazla yer yok %60-%75 bir klavye istiyorum, bunun için de bütçeme en uygun Redragon K617 geldi, kullananlar bilgi verebilir mi alınır mı?
Attack Shark K75 bakın bir de.
Baktım da tasarımı çok hoşuma gitmediAttack Shark K75 bakın bir de.
Galiba o yay sesi mekanik klavyelerin çoğunda var diye duymuştum hocam,teşekkür ederimAnlık olarak o klavyeden yazıyorum hocam yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum bir sorun çıkarmadı sadece çok ufak bir yaya sesi var onun dışında bir sorunu yok güzel klavye
Hocam hep merak etmişimdir bu tarz klavyelerde print screen tuşuna nasıl basıyorsunuz.
Hocam hep merak etmişimdir bu tarz klavyelerde print screen tuşuna nasıl basıyorsunuz.
Yok. Makro uygulaması var ama işlevsiz. 3. parti uygulamalar ile ayarlamak gerekiyor.Hocam hep merak etmişimdir bu tarz klavyelerde print screen tuşuna nasıl basıyorsunuz
Tüm Redragon klavyeleri çok güzel bence ancak bu kadar tuşu azaltmanız eğer fazlasına alıştıysanız sorun çıkaracaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.