Redragon K617 alınır mı?

874858

Femtopat
Arkadaşlar yakın zamanda bir klavye almaya düşünüyorum, masamda fazla yer yok %60-%75 bir klavye istiyorum, bunun için de bütçeme en uygun Redragon K617 geldi, kullananlar bilgi verebilir mi alınır mı?

Arkadaşlar yakın zamanda bir klavye almaya düşünüyorum, masamda fazla yer yok %60-%75 bir klavye istiyorum, bunun için de bütçeme en uygun Redragon K617 geldi, kullananlar bilgi verebilir mi alınır mı?

Anlık olarak o klavyeden yazıyorum hocam yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum bir sorun çıkarmadı sadece çok ufak bir yaya sesi var onun dışında bir sorunu yok güzel klavye

Attack Shark K75 bakın bir de.
Baktım da tasarımı çok hoşuma gitmedi

Anlık olarak o klavyeden yazıyorum hocam yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum bir sorun çıkarmadı sadece çok ufak bir yaya sesi var onun dışında bir sorunu yok güzel klavye
Galiba o yay sesi mekanik klavyelerin çoğunda var diye duymuştum hocam,teşekkür ederim

Hocam hep merak etmişimdir bu tarz klavyelerde print screen tuşuna nasıl basıyorsunuz.

Bende Redragon K530 alıp iade ettim. F tuşları bile yok klavyeyi alana kadar bunları hiç düşünmemiştim bana göre ancak oyun klavyesi falan amaçlı gibi kullanırım diye düşündüm sonra rahat edemedim makro da olmadı. Türkçeye dönüştürmüşler ama program İngilizce tuş desteği olduğu için macrolar yanlış oluyor tuşu bulamıyorsun vs.

Tüm Redragon klavyeleri çok güzel bence ancak bu kadar tuşu azaltmanız eğer fazlasına alıştıysanız sorun çıkaracaktır.

Tüm Redragon klavyeleri çok güzel bence ancak bu kadar tuşu azaltmanız eğer fazlasına alıştıysanız sorun çıkaracaktır.

Bazı kişiler 2. eski klavyelerin numpadli olan yana koyuyorlar bence en çok setup bozan şeyler o. %75 dışındakileri kullanmam gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…