8 874858 Femtopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 20 27 Şubat 2025 #11 AMr.TalhaA dedi: Tüm Redragon klavyeleri çok güzel bence ancak bu kadar tuşu azaltmanız eğer fazlasına alıştıysanız sorun çıkaracaktır. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle olacak gibi ama masamda yer kalmadı bir de gamepower eva 5 baktım %75 sanırsam o ama çok fazla güven vermedi markadan dolayı egemebb dedi: Bazı kişiler 2. eski klavyelerin numpadli olan yana koyuyorlar bence en çok setup bozan şeyler o. %75 dışındakileri kullanmam gibi. Genişletmek için tıkla... %75 klavye önerin var mıdır hocam? Bütçe 1.5K civarı
AMr.TalhaA dedi: Tüm Redragon klavyeleri çok güzel bence ancak bu kadar tuşu azaltmanız eğer fazlasına alıştıysanız sorun çıkaracaktır. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle olacak gibi ama masamda yer kalmadı bir de gamepower eva 5 baktım %75 sanırsam o ama çok fazla güven vermedi markadan dolayı egemebb dedi: Bazı kişiler 2. eski klavyelerin numpadli olan yana koyuyorlar bence en çok setup bozan şeyler o. %75 dışındakileri kullanmam gibi. Genişletmek için tıkla... %75 klavye önerin var mıdır hocam? Bütçe 1.5K civarı
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2025 #12 874858 dedi: Biraz öyle olacak gibi ama masamda yer kalmadı bir de Gamepower Eva 5 baktım %75 sanırsam o ama çok fazla güven vermedi markadan dolayı. %75 klavye önerin var mıdır hocam? Bütçe 1.5k civarı. Genişletmek için tıkla... 2kya çıkarsan Royal Kludge R75 var Sinerji'den bakabilirsin. Ama 1.5k da kalacağım diyorsan aigo A87 bakabilirsin ya da dediğim gibi Attack Shark k75.
874858 dedi: Biraz öyle olacak gibi ama masamda yer kalmadı bir de Gamepower Eva 5 baktım %75 sanırsam o ama çok fazla güven vermedi markadan dolayı. %75 klavye önerin var mıdır hocam? Bütçe 1.5k civarı. Genişletmek için tıkla... 2kya çıkarsan Royal Kludge R75 var Sinerji'den bakabilirsin. Ama 1.5k da kalacağım diyorsan aigo A87 bakabilirsin ya da dediğim gibi Attack Shark k75.
8 874858 Femtopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 20 27 Şubat 2025 #13 egemebb dedi: 2kya çıkarsan Royal Kludge R75 var Sinerji'den bakabilirsin. Ama 1.5k da kalacağım diyorsan aigo A87 bakabilirsin ya da dediğim gibi Attack Shark k75. Genişletmek için tıkla... Bakıp bütçeme en uygun olanı seçeceğim, Teşekkür ederim.
egemebb dedi: 2kya çıkarsan Royal Kludge R75 var Sinerji'den bakabilirsin. Ama 1.5k da kalacağım diyorsan aigo A87 bakabilirsin ya da dediğim gibi Attack Shark k75. Genişletmek için tıkla... Bakıp bütçeme en uygun olanı seçeceğim, Teşekkür ederim.
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 27 Şubat 2025 #14 874858 dedi: Biraz öyle olacak gibi ama masamda yer kalmadı bir de Gamepower Eva 5 baktım %75 sanırsam o ama çok fazla güven vermedi markadan dolayı. %75 klavye önerin var mıdır hocam? Bütçe 1.5k civarı. Genişletmek için tıkla... Redragon alacaksanız buna bakabilirsiniz. Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
874858 dedi: Biraz öyle olacak gibi ama masamda yer kalmadı bir de Gamepower Eva 5 baktım %75 sanırsam o ama çok fazla güven vermedi markadan dolayı. %75 klavye önerin var mıdır hocam? Bütçe 1.5k civarı. Genişletmek için tıkla... Redragon alacaksanız buna bakabilirsiniz. Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
8 874858 Femtopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 20 27 Şubat 2025 #15 AMr.TalhaA dedi: Redragon alacaksanız buna bakabilirsiniz. Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
AMr.TalhaA dedi: Redragon alacaksanız buna bakabilirsiniz. Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim