Redragon K617 alınır mı?

dusuncesiz31

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, eski klavyem artık çift tıklamaya başladı. Şu zamana kadar hep %100 klavye kullandım, %60 kullanmak istiyorum. Redragon K617 almaya karar verdim, alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütçeni biraz daha esnetebilirsen, 2026 piyasasında "magnetic switch" (Rapid trigger) teknolojisine sahip yeni nesil Redragon K617 Fizz magnetic versiyonları da çıktı. Eğer profesyonel anlamda Valorant, CS2 gibi oyunlar oynuyorsan bu versiyon çok daha hızlı tepki süresi sunar.
Eğer bütçen kısıtlıysa ve şık, modlanabilir, masada az yer kaplayan bir klavye arıyorsan K617 kesinlikle alınır.

Arkadaşlar, eski klavyem artık çift tıklamaya başladı. Şu zamana kadar hep %100 klavye kullandım, %60 kullanmak istiyorum. Redragon K617 almaya karar verdim, alınır mı sizce?
Hocam bende var. Güzel klavye 2-3 ay oldu alalı. Ne bir kere sorun yaşadım ne de başka bir şey. Güzel uygun bir klavye. Işıkları felanda güzel ben beyaz kullanıyorum. Ben de %100 kullanıyordum %60 geçince 1 günde felan alıştım.

Alınır. Alalı 3 ay oldu. Gayet iyi, memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı