Redragon K617 Fizz 1300 TL'ye alınır mı?

kotosqu61

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Aranızda benim klavye vukuatlarımı gören vardır belki. Ben de son olarak bu klavyeyi almaya karar kıldım. Sizce değer mi? Bir sorun çıkarır mı?

Bunu al.

Vergiyle 1600 falan olur bu. Bende yok o kadar para.

tam olarak 2 haft önce bu klavyenin siparişini verdim ve şu an kullanıyorum, genel bi yorum yapmak gerekirse klavyeyi koyacağın yer küçükse kullanımı zor olur, tuşa basımı biraz yumuşak ilk geldiğinde yanlışlıkla bazı farklı tuşlara basıyordum, ayrıca daha önce %60 klavye kullanmadıysan ilk 1 hafta alışması çok zor olacak bilgin olsun :D,
bana göre güzel sana göre nasıl olur bilemem.

Tam olarak 2 haft önce bu klavyenin siparişini verdim ve şu an kullanıyorum, genel bir yorum yapmak gerekirse klavyeyi koyacağın yer küçükse kullanımı zor olur, tuşa basımı biraz yumuşak ilk geldiğinde yanlışlıkla bazı farklı tuşlara basıyordum, ayrıca daha önce %60 klavye kullanmadıysan ilk 1 hafta alışması çok zor olacak bilgin olsun :D,
Bana göre güzel sana göre nasıl olur bilemem.

Klavye kullanma yerim çok geniş, 90 cm mousepadim var ve yüksek DPI ve sens kullandığım için sorun çıkmaz. Yay sesi falan var mı?

Klavye kullanma yerim çok geniş, 90 cm mousepadim var ve yüksek DPI ve sens kullandığım için sorun çıkmaz. Yay sesi falan var mı?
hayır yay sesi çıkmıyor öyle bi sorunla daha karşılaşmadım, klavye kullanım alanın genişse bi sorun olmaz gibi, ek olarak redswitch almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı