Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Speed Yellow) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Speed Yellow) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunu al.
Vergiyle 1600 falan olur bu. Bende yok o kadar para.
Vergiyle 1600 falan olur bu. Bende yok o kadar para.
Tam olarak 2 haft önce bu klavyenin siparişini verdim ve şu an kullanıyorum, genel bir yorum yapmak gerekirse klavyeyi koyacağın yer küçükse kullanımı zor olur, tuşa basımı biraz yumuşak ilk geldiğinde yanlışlıkla bazı farklı tuşlara basıyordum, ayrıca daha önce %60 klavye kullanmadıysan ilk 1 hafta alışması çok zor olacak bilgin olsun,
Bana göre güzel sana göre nasıl olur bilemem.
Klavye kullanma yerim çok geniş, 90 cm mousepadim var ve yüksek DPI ve sens kullandığım için sorun çıkmaz. Yay sesi falan var mı?
hayır yay sesi çıkmıyor öyle bi sorunla daha karşılaşmadım, klavye kullanım alanın genişse bi sorun olmaz gibi, ek olarak redswitch almanı tavsiye ederim.Klavye kullanma yerim çok geniş, 90 cm mousepadim var ve yüksek DPI ve sens kullandığım için sorun çıkmaz. Yay sesi falan var mı?
Hayır yay sesi çıkmıyor öyle bir sorunla daha karşılaşmadım, klavye kullanım alanın genişse bir sorun olmaz gibi, ek olarak redswitch almanı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.