Redragon K617 Fizz ile virgül (,) nasıl yapılır?

Merhaba.
Yeni klavye aldım bu sabah. Ama önceden kullandığım Blic T60'dan çok farklı. (Ve çok kaliteli :)) Ben önceki klavyemden alışmıştım noktalama işaretlerine ama şu virgül işaretini bir türlü bulamadım. Ş harfinin alt kısmında ama Ş tuşuna hem virgül hemde "Home" Atanmış. O yüzden ne ile beraber yaparsam yapayım virgül'ü bir türlü yapamadım. Günlük hayatta'da çok fazla yazı yazdığım için virgül benim vazgeçilmezim gibi bir şey.
Bu arada forumda yeniyim kurallara çok hakim değilim bir yanlışım olursa affola.

Enter tuşunun üstündeki tuş.
İyide orada backspace tuşu var?

Bu arada virgül dışında tüm işaretleri yapabiliyorum. Tek sıkıntı virgül. :D

@3522 Hocam klavyem türkçe. O sebeple enter tuşum büyük yani üstünde sadece backspace var.

Tamam sorunu kendi kendime çözdüm. Ü tuşunun altında ki tuş'muş. Ancak normalde olmuyordu ben 1-2 tane tuşa aynı anda bastım orası artık virgül basmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyide orada backspace tuşu var?

Bu arada virgül dışında tüm işaretleri yapabiliyorum. Tek sıkıntı virgül. :D

@3522 Hocam klavyem türkçe. O sebeple enter tuşum büyük yani üstünde sadece backspace var.

Tamam sorunu kendi kendime çözdüm. Ü tuşunun altında ki tuş'muş. Ancak normalde olmuyordu ben 1-2 tane tuşa aynı anda bastım orası artık virgül basmaya başladı.
Hocam bilgisayar klavye dilinin kısayolunu kullanarak İngilizce düzene geçmişsinizdir. Tekrar Türkçe düzene geçince Ü tuşunun altındaki tuş olması gerektiği gibi çalışmıştır. Aynı klavyeyi kullanıyorum.

Merhaba.
Yeni klavye aldım bu sabah. Ama önceden kullandığım Blic T60'dan çok farklı. (Ve çok kaliteli :)) Ben önceki klavyemden alışmıştım noktalama işaretlerine ama şu virgül işaretini bir türlü bulamadım. Ş harfinin alt kısmında ama Ş tuşuna hem virgül hemde "Home" Atanmış. O yüzden ne ile beraber yaparsam yapayım virgül'ü bir türlü yapamadım. Günlük hayatta'da çok fazla yazı yazdığım için virgül benim vazgeçilmezim gibi bir şey.
Bu arada forumda yeniyim kurallara çok hakim değilim bir yanlışım olursa affola.
Software hatasıdır bu olay. Işığını programdan custom yaptıktan sonra maalesef virgül bozuluyor çünkü program ingilizce hali için yapılmıştır klavyenin. FN ve ESC tuşuna tuşlar beyaz yanıp sönene kadar basarsan i nin yanındaki tuş virgül olur. Ayrıca illa ki programı kullanacaksan Windows'dan ENG klavye düzeni ekleyip win + shift tuşuyla değiştirip ö tuşuna basarak da virgül koyabilirsin (tercihim budur). Umarım yardımcı olmuştur. Öyleyse cevap olarak işaretler misin ayrıca?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı